לא. אלא רוצה שניתן לו אוצר החכמה חינם, ואז הוא יביא את הספרים שלו.כוונתך שהוא רוצה "חבילה"?...
לא. אלא רוצה שניתן לו אוצר החכמה חינם, ואז הוא יביא את הספרים שלו.כוונתך שהוא רוצה "חבילה"?...
אולי כדאי (אחרי הכול, הוא עובד על ספריו של מרן. אולי יהיה עזר לספריו של מרן לצאת לאור)...לא. אלא רוצה שניתן לו אוצר החכמה חינם, ואז הוא יביא את הספרים שלו.
כתבו לי שזו תקלה כלל מערכתית ויתוקן בעדכוןכמובן שקיים.
אני רואה שקיים בכל הגירסאות.
אם אין לך תתקשר למשרד לברר...
את שניהם יש באוצר.חסר באוצר החכמה ספר יסודי ביותר פירוש רב סעדיה גאון על התורה [אם זה בחבילות אין לי חבילות]
כמו כן חסר ספר נחלת יוסף שחיבר חכם תימני, והוא ספר מעניין ביותר , למדתי בו לפני שנים רבות בביהמ"ד שושנים לדוד
פנה לתמיכה.עכשיו אני רואה שהספר אכן קיים, אבל כשמחפשים אותו הוא לא מופיע. שמא ידוע למישהו פשר התעלומה?
הצג קובץ מצורף 11285
פניתי ועזרו לי מאוד תוך כמה שניות. באמת שירות למופת.פנה לתמיכה.
למעשה הם צריכים לשלוח לי בע"ה הכל זולת ספרי אלבומים (עם התמונות וכד', אא"כ כבר קיים באוצר, שאם עלה לא ירד).מדוע יש נזר כהן ג"ח מלבד ח"ב?
@ישיבישער של מרן?....[לא יודע ממי נכנס חלק ג'].
כבר ביקשתי, ובינתיים לא רצו, וכתבו לי שאולי בהמשך בע"ה.הבן איש חי מאיר עינים החדש אולי כדאי להכניסו לאוצר
הוא ממש הפלא ופלא, מביא את מרן בכל פרט ופרט, וכמו"כ את הגרב"צ ואת כל פוסקי הדור האחרון, ובכללם הגאון הנאמ"ן ועוד
(מצד שני בגלל שעכשיו הם הוציאו והשקיעו הון תועפות כניכר מתוך הספר, איני בטוח שיסכימו כעת, ובפרט בספר כזה שבטוחני שימכר באלפים רבים ומעלה)
אם תרצה שאשלח נזר כהן חלק ב תוכל לבקשלמעשה הם צריכים לשלוח לי בע"ה הכל זולת ספרי אלבומים (עם התמונות וכד', אא"כ כבר קיים באוצר, שאם עלה לא ירד).
[לא יודע ממי נכנס חלק ג'].
הם לא יכולים לשלוח בPDF?הבעיה שהם מוכרים רק בסטים, מי שיש לו מיותר אשמח מאד להכניסו.
המעמד שלו מאד עסוק...הם לא יכולים לשלוח בPDF?