Gavriel Ohana
Active member
חתימה טובה ,
האם מישהו מכיר ?
כתוב שמדובר במוצר חדש שיצא לרגל העשור
האם מישהו מכיר ?
כתוב שמדובר במוצר חדש שיצא לרגל העשור
אכן. יש הקלטות ממש ישנות שמרן מדבר ואז במשך כמה שניות יש רעש של חרחור, ואחר ממשיך מרן. בדיוק יצא לי אתמול הקלטה כזאת... (יש לי את המאגר, עדיין אי אפשר להשיג. בעז"ה בקרוב יהיה באתר מורשת מרן. נכון לעכשיו גם בספרי חיים אין את זה. זו רכישה מוקדמת. כדאי לכולם לחכות לקנות ממורשת מרן, יותר עדיף)לפי מה ששמעתי עשו שם את המירב מבחינת הרמה שיהיה בשמע טוב, עד כמה שניתן. יש דברים ממש ישנים שלא ניתן היה לנקות.
אבל בהחלט אוצר אדיר,
?נכון לעכשיו גם בספרי חיים אין את זה.
זו מכירה מוקדמת. אין את זה עכשיו לרכישה באמת...
ומה לגבי מחיר?? אותו מחיר, או זול יותר ממה שמפרסמים בספרי חיים (179 ש"ח) או יקר יותר?אכן. יש הקלטות ממש ישנות שמרן מדבר ואז במשך כמה שניות יש רעש של חרחור, ואחר ממשיך מרן. בדיוק יצא לי אתמול הקלטה כזאת... (יש לי את המאגר, עדיין אי אפשר להשיג. בעז"ה בקרוב יהיה באתר מורשת מרן. נכון לעכשיו גם בספרי חיים אין את זה. זו רכישה מוקדמת. כדאי לכולם לחכות לקנות ממורשת מרן, יותר עדיף)
תפנו אל הרב @מורשת מרן או @בנימין לוריאכרגע זה כבר ניתן לרכישה????,
חבר התעניין בזה
(כמובן שבמשפחה שלי יש כמה שירצו)
ניתן להשיג אצלינו במחיר הכי זול - מיוחד לאברכים.כרגע זה כבר ניתן לרכישה????,
חבר התעניין בזה
(כמובן שבמשפחה שלי יש כמה שירצו)
איפה זה אצלנו, ואיך ניתן לרכוש?ניתן להשיג אצלינו במחיר הכי זול - מיוחד לאברכים.
170 ש"ח בלבד.
כרגע בלי האתר זה יותר מסובך.איפה זה אצלנו, ואיך ניתן לרכוש?
@אושרי רביבהבנתי שמדובר באוצר בלום
יש דוגמאות לחשיפות שם?
5.500 שיעורים בכל המגוונים. כל חלקי השלחן ערוך לפי נושאים. (מעט יש בחושן משפט ואבן העזר). רק בהלכות שבת בלבד יש 60 תיקיות מסודרות עם שיעורים מקוטלגים. קרוב ל200 שיעורים בפרקי אבות לפי כל פרק ומשנה. 90 שיעורים במסכתות עין יעקב. חזנות ופיוט, 2 מסכתות שמרן מסר עליהם שיעורים תמידין כסדרן דף אחר דף. ועוד...הבנתי שמדובר באוצר בלום
יש דוגמאות לחשיפות שם?
איזה מסכתות??, 2 מסכתות שמרן מסר עליהם שיעורים תמידין כסדרן דף אחר דף
ביצה ומועד קטןאיזה מסכתות??