D dvidcohen Well-known member 27 Mar 2023 #1 רציתי לדעת מה דעת מרן זלה"ה או בניו להבהחל"ח - בנוגע למונה מים דיגיטאלי בשבת? מותר מן הדין? חומרא? צריך להחליף? מתארח בצימר - יימנע מפתיחת המים? אשמח למקורות.
רציתי לדעת מה דעת מרן זלה"ה או בניו להבהחל"ח - בנוגע למונה מים דיגיטאלי בשבת? מותר מן הדין? חומרא? צריך להחליף? מתארח בצימר - יימנע מפתיחת המים? אשמח למקורות.
אושרי רביב Well-known member 27 Mar 2023 #2 יש ע"ז בשו"ת הראשון לציון וגם במכתב שכתב לי אישית כתב בזה, אבל אין לי אותו בקובץ פי די אף להעלותו...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 Mar 2023 #4 אושרי רביב אמר: יש ע"ז בשו"ת הראשון לציון לחץ כדי להרחיב... מצורף קבצים מצורפים מדי מים דיגיטליים בשבת - שו''ת הראשון לציון חלק א.pdf מדי מים דיגיטליים בשבת - שו''ת הראשון לציון חלק א.pdf 99.6 KB · צפיות: 16
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 Mar 2023 #5 אושרי רביב אמר: גם במכתב שכתב לי אישית כתב בזה, אבל אין לי אותו בקובץ פי די אף להעלותו... לחץ כדי להרחיב... א. אולי תוכל לצלם. ב. אולי אפשר לשלוח ללשכה את מספר המכתב ולקבלו.
אושרי רביב אמר: גם במכתב שכתב לי אישית כתב בזה, אבל אין לי אותו בקובץ פי די אף להעלותו... לחץ כדי להרחיב... א. אולי תוכל לצלם. ב. אולי אפשר לשלוח ללשכה את מספר המכתב ולקבלו.
D dvidcohen Well-known member 27 Mar 2023 #6 בנימין לוריא אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... תודה ויישר כח. למעשה כך שיערתי שהרב יפסוק, לפי היכרותי עם פסקיו, ואכן לא טעיתי. תודה
בנימין לוריא אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... תודה ויישר כח. למעשה כך שיערתי שהרב יפסוק, לפי היכרותי עם פסקיו, ואכן לא טעיתי. תודה