חבל שיכריזו על הבסיסים כשטחים צבאים סגוריםרק שתבינו זה נקרא "שטח צבאי סגור". מזל שהערבים לא נכנסים ככה לשטחים הצבאיים הסגורים. אם זה היה קורה ה' ירחם כמה 7 באוקטובר היה לשונאיהם של ישראל.
כיון שכל שני וחמישי בדואים גונבים מהבסיסים תחמושת
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
חבל שיכריזו על הבסיסים כשטחים צבאים סגוריםרק שתבינו זה נקרא "שטח צבאי סגור". מזל שהערבים לא נכנסים ככה לשטחים הצבאיים הסגורים. אם זה היה קורה ה' ירחם כמה 7 באוקטובר היה לשונאיהם של ישראל.
לא הכללתי. במיוחד כתבתי אותם שזרקו וביזו את ר' שמעון את קונם את יוצרם ואותי בתור יהודי חרדי. ואותם כן ביזיתי ואני בז להם ונגעל מהם ומהרדידות שלהם.בבקשה ממך לא להכליל ולא לזלזל.
למה לא?חלילה וחס, ואל תפתח פה.
לא אמתלהוי ידוע ששנה שעברה או לפני שנתיים כל מי שהגיע דרך הציונים וקנה כרטיסים וכו'
הם ייבשו אותו שעות
אבל מי שצפצף על מלכות הרשעה והגיע דרך ההרים זכה להגיע לר' שמעון זיע''א
ובעז''ה נזכה לקולו זימר עריצים והכרית את הקוצים והציל הלחוצים במהרה דידן אכי''ר
כזה ברור לך ...לא הכללתי. במיוחד כתבתי אותם שזרקו וביזו את ר' שמעון את קונם את יוצרם ואותי בתור יהודי חרדי. ואותם כן ביזיתי ואני בז להם ונגעל מהם ומהרדידות שלהם.
למה לא?
פתיחת פה לטובה גם יש בזה קללה?
במקום שידסקסו וינייעסו חודשים קודם אם תהיה קריסה השנה האם הם ערוכים איך יהיו דרכי הגישה וכו'.
ואח"כ ידברו איך הדרך היתה ומי נשמע להוראות הסדרנים ובושה שחברת האוטובוסים לא שירתה את הציבור החרדי כדבעי וכידוע לכל אחד...
פשוט ישארו בבית ילמדו את תורת ר' שמעון זי"ע אם ממש חשקה נפשם ידליקו מדורה בשכונה או נר בביתם לכבודו ודי בזה.
ואתה דע לך, שהשנה חידוש ראיתי בכמה כתבי עט ומתוכם ממש ירחונים של תורה שבאמת ובתמים כתבו בהתפעלות חידוש שנתחדש להם מכל מיני מקורות שאפשר ללמוד את הזוה"ק ולהתחבר לרשב"י ממש כאילו אתה שם והוא מגיע אליך ונמצא לצידך ואז תבקש מה שתרצה..
מה שאנו גדלנו עליו מילדותינו.
כל כך ירידת הדורות ובורות פשתה בקרב מחננו.
ולא קרב זה אל זה.כזה ברור לך ...
האור החיים הקדוש שעלה את ההר על ארבע כנראה לא ידע את הכתבי עת שנתחדשו השנה...
בדרך מהדרין נלך לא נטה ימין ושמאל עד אשר נבוא ציונהולא קרב זה אל זה.
לא בזמן לא בקדושה ולא במראות הצובאות על ההר
נסיעה טובהבדרך מהדרין נלך לא נטה ימין ושמאל עד אשר נבוא ציונה
אנשים שאינם מכבדים עצמם וקונם לצערנו יש בהרבה מקומות ולאו דווקא בציון רשב"י.לא הכללתי. במיוחד כתבתי אותם שזרקו וביזו את ר' שמעון את קונם את יוצרם ואותי בתור יהודי חרדי. ואותם כן ביזיתי ואני בז להם ונגעל מהם ומהרדידות שלהם.
מה שטוב לך כנראה לא כ"כ טוב לאחרים. בשבילי שאני רגיל ב"נ לעלות להתפלל ולשמוח כבר עשרות שנים, אז כן, זו קללה.למה לא?
פתיחת פה לטובה גם יש בזה קללה?
לא יודע מה זה ידסקסו, ולא מעניין אותי הפטפוטי מילי הללו, ישנם שמקבלים חיזוק גדול מהעליה לציונו, ושם נפתח הלב בתפילה, ובתשובה ובקרבת השם, אזי למה למנוע מהם טוב?במקום שידסקסו וינייעסו חודשים קודם אם תהיה קריסה השנה האם הם ערוכים איך יהיו דרכי הגישה וכו'.
ואח"כ ידברו איך הדרך היתה ומי נשמע להוראות הסדרנים ובושה שחברת האוטובוסים לא שירתה את הציבור החרדי כדבעי וכידוע לכל אחד...
פשוט ישארו בבית ילמדו את תורת ר' שמעון זי"ע אם ממש חשקה נפשם ידליקו מדורה בשכונה או נר בביתם לכבודו ודי בזה.
יהא להם אשר להם, אשריהם ואשרי חלקם.ואתה דע לך, שהשנה חידוש ראיתי בכמה כתבי עט ומתוכם ממש ירחונים של תורה שבאמת ובתמים כתבו בהתפעלות חידוש שנתחדש להם מכל מיני מקורות שאפשר ללמוד את הזוה"ק ולהתחבר לרשב"י ממש כאילו אתה שם והוא מגיע אליך ונמצא לצידך ואז תבקש מה שתרצה..
לזכות לעלות לציון רשב"י לשמוח ולהתעורר אין זה לא בורות ולא ירידת הדורות.מה שאנו גדלנו עליו מילדותינו.
כל כך ירידת הדורות ובורות פשתה בקרב מחננו.
אמת ויציבלא אמת
אנכי עולה כמה שנים באישון לילה ואפשר לומר שהכל היה מתנהל על מי מנוחות
נכון, הדרך בהלוך היתה יחסית ארוכה. וק"ו בחזור לאחר האסון רח"ל.דוקא בשנה של אסון מירון שנסעתי ברכב פרטי נתקענו חזק בהלוך עם כל הפקקים, יצאנו ממגדל העמק לכרמיאל לא היה שם חניה ולא שאטלים וכו', משא"כ כל שנה
אמת, וזה נכון לכל מקוםאנשים שאינם מכבדים עצמם וקונם לצערנו יש בהרבה מקומות ולאו דווקא בציון רשב"י.
לא על כך דברתי אלא על האופציה ללמוד מתורתו ולהתחבר אליולזכות לעלות לציון רשב"י לשמוח ולהתעורר אין זה לא בורות ולא ירידת הדורות.
אז חסיד מרן יקר, תפתח ילקו"י ותראה מ"ש מרן שליט"א שכל שיש לו התחזקות והתעלות יעלה גם יעלה. (מלבד גרימת רפיון לישיבה).את האמת אומר- -
פלא עליכם חסידי מרן שהייתם עולים כל שנה למירון.
"רק"לא לשכוח שהמשטרה רק מיישמת את החוק
עכשיו בקול חי:"רק"
לא שאני מצדיק את מי שעלה להר [אפי' שהיו אדמורים שאמרו כן לעלות כדוגמת תולדות אברהם יצחק, ואצלם יש מצוה לעלות!]
אבל האלימות הברוטלית של השוטרים נגד החרדים זה מזעזע! אין מילה שיכולה לתאר את זה
רק בתיעודים רואים שמכים אשה, דוחפים אדם על כסא גלגלים, שוטר שלא יורה לאויר שלא לצורך הגנה, והעולה על כולנה דוחפים זקן בן שמונים שיכול להיות סבא שלהם ולא שהוא התנגד ונדחף אלא היה בדרך החוצה
ומי יודע מה היה ואין על תעוד
מי יסלח על זה?
זה היה בטעות? למה בקפלן שנה וחצי של הפגנות בלתי פוסקות ולא היו מעולם כאלה תיעודים?
אוי לה לאותה בושה!!
אני לא מאשים, אני לא יודע את מי להאשים, יתכן וזה הסתה של התקשורת
אנחנו 2000 שנה רדופים! ואנו נמשיך להיות רדופים גם ב"מדינה שלנו" עד ביאת גואל! כח אין לנו הם בריונים! אבל יש לנו את בורא עולם
והפלא הגדול שאחרי כל זה ועוד, עדיין יש אנשים תמימים או טיפשים, (תחליטו מה יותר), כמו אנשי תקשורת 'חרדית' , שאומרים 'אנו מוחים גם על השוטרים שהתנהגו כך וגם על אלו שעלו ללא אישור'..."רק"
לא שאני מצדיק את מי שעלה להר [אפי' שהיו אדמורים שאמרו כן לעלות כדוגמת תולדות אברהם יצחק, ואצלם יש מצוה לעלות!]
אבל האלימות הברוטלית של השוטרים נגד החרדים זה מזעזע! אין מילה שיכולה לתאר את זה
רק בתיעודים רואים שמכים אשה, דוחפים אדם על כסא גלגלים, שוטר שלא יורה לאויר שלא לצורך הגנה, והעולה על כולנה דוחפים זקן בן שמונים שיכול להיות סבא שלהם ולא שהוא התנגד ונדחף אלא היה בדרך החוצה
ומי יודע מה היה ואין על תעוד
מי יסלח על זה?
זה היה בטעות? למה בקפלן שנה וחצי של הפגנות בלתי פוסקות ולא היו מעולם כאלה תיעודים?
אוי לה לאותה בושה!!
אני לא מאשים, אני לא יודע את מי להאשים, יתכן וזה הסתה של התקשורת
אנחנו 2000 שנה רדופים! ואנו נמשיך להיות רדופים גם ב"מדינה שלנו" עד ביאת גואל! כח אין לנו הם בריונים! אבל יש לנו את בורא עולם
הם באמת לא שולטים. רק היועמ"שים למינם שולטים...דבר אחד אני לא מבין, זה לא ההתנהגות של המשטרה מאתמול, תמיד הם היו ככה, בשנה שעברה הראש ממשלה טען שהוא שבוי ביד השמאלנים, עכשיו יש לו שר לבטחון לאומי שקרן ורמאי שכל היום אומר אני יטפל ואסור לדברים כאלה לקרות ובמציאות הכל נהיה יותר חמור ממה שהיה בלעדיו, הגיע הזמן להבין שכולם שם בממשלה מהגדול שבהם שקרנים ורמאים ויודעים רק להוליך שולל את כולם, ואין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים
רק להזכיר חסדי ה' ולהודות לו אציין שבאותו לילה אנכי הרגשתי לחץ חזק לצאת ממירון בשעה 12.30 בלילה, הגם שהאחראי באהל של חכם בניהו שמואלי ביקש ממני להישאר עוד קצת ללמוד ולסעודה עם יינות יקרים וכו' החלטתי לצאת מיד, ומכיון שהמפתחות של הרכב נשארו אצל חבר שהיה בהדלקה שבה היה האסון וכל הטלפונים קרסו לפני האסון עליתי על האוטובוס הראשון שבא , וברגעי האסון כבר נרדמתי חזק שלא כדרכי ולא שמעתי כלום מכל הבלגן שנהיה בכבישים ומסוקים וכו' עד שהגעתי לבית, והתברר לי גודל האסון וגודל הנס שנחלצנו ממנו יתברך שמו לעד.נכון, הדרך בהלוך היתה יחסית ארוכה. וק"ו בחזור לאחר האסון רח"ל.