אה זה אתה היית היום לידו שהוא אכל את התמר. עכשיו אני יודע מי זה הדמות 'פשוט'.זכיתי לראות היום את הראש"ל הגרש"מ עמאר שליט"א, והיה אוכל תמר.
אה זה אתה היית היום לידו שהוא אכל את התמר. עכשיו אני יודע מי זה הדמות 'פשוט'.זכיתי לראות היום את הראש"ל הגרש"מ עמאר שליט"א, והיה אוכל תמר.
לחיי.אה זה אתה היית היום לידו שהוא אכל את התמר. עכשיו אני יודע מי זה הדמות 'פשוט'.
מנין שעדיין נוהג כך?הראיה היא שהוא שליט"א אינו מסוג הרבנים האוכלים בשני וחמישי דשובבי"ם אלא רגיל להתענות, ואפ"ה היום אכל תמר, ואם כן נפשט ספיקו של יצחק כהן
צא וראה.מנין שעדיין נוהג כך?
רק השאלה למה אתה לא אכלת תמר. האם אתה כן בצום היית בט"ו בשבט?לחיי.
יש מקום קבוע שהוא אוכל ואפשר לצפות בו?צא וראה.
היכן?צא וראה.
כנראה ראית מישהו אחר...רק השאלה למה אתה לא אכלת תמר. האם אתה כן בצום היית בט"ו בשבט?
יש מקום קבוע בו אפשר לראותו שותה תה...יש מקום קבוע שהוא אוכל ואפשר לצפות בו?
כן בבית המדרש שילבודצה בירושלים הרב עמאר שם בלי גלימה כלל יושב ולומד בכולל בנויש מקום קבוע בו אפשר לראותו שותה תה...
לא מכיר את הבית כנסת הזה, אני דיברתי על הבית כנסת שלו אהבת שלום בגבעת המבתר.כן בבית המדרש שילבודצה בירושלים הרב עמאר שם בלי גלימה כלל יושב ולומד בכולל בנו
היכן?יש מקום קבוע בו אפשר לראותו שותה תה...
כן בבית המדרש שילבודצה בירושלים הרב עמאר שם בלי גלימה כלל יושב ולומד בכולל בנו
באיזה ימים ובאיזה שעות?לא מכיר את הבית כנסת הזה, אני דיברתי על הבית כנסת שלו אהבת שלום בגבעת המבתר.
בבית כנסת אהבת שלום כל בוקר, 6:45 הודו. בסיום תפילת שחרית לאחר השיעור היומי, שותה תה. (למעט ימים שהוא בתענית).היכן?
מתי התחיל השיעור הנ"ל ובאיזה ענין?בבית כנסת אהבת שלום כל בוקר, 6:45 הודו. בסיום תפילת שחרית לאחר השיעור היומי, שותה תה. (למעט ימים שהוא בתענית).
איני יודעמתי התחיל השיעור הנ"ל
כמה הלכות ברמב"םובאיזה ענין?
רח"לשהמציאו
למה? זכור לך בקדמונים מקור לתענית כזו? יש מקור לתענית מוחלטת, אבל לא זכור לי מקור להקפיד בשובבי"ם שלא לאכול בשר.רח"ל