הילד ביקש מתנה ל'אפיקומן' ואני לא מצליח למצא היכן אפשר לקנות כזה דבר... בכל החנויות זה אזל מהמלאי
יעקב יעקב Active member 16 אפריל 2023 #1 הילד ביקש מתנה ל'אפיקומן' ואני לא מצליח למצא היכן אפשר לקנות כזה דבר... בכל החנויות זה אזל מהמלאי
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 17 אפריל 2023 #4 אני בכרמיאל, אבל אם יש במקום אחר אפשר לנסות להתארגן עם זה
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #7 יעקב יעקב אמר: אינני יודע מיהו... תחכים אותי?! לחץ כדי להרחיב... בבני ברק ברחוב השומר - 0527652101
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #9 יעקב יעקב אמר: זו חנות או אדם פרטי? לחץ כדי להרחיב... חנות גדולה שמוכרת הרבה ספרים בזול וכל מטרתו זיכוי הרבים. אשריו ואשרי חלקו.
יעקב יעקב אמר: זו חנות או אדם פרטי? לחץ כדי להרחיב... חנות גדולה שמוכרת הרבה ספרים בזול וכל מטרתו זיכוי הרבים. אשריו ואשרי חלקו.
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 17 אפריל 2023 #10 תודה רבה ממש. אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם... יודע כתובת מדויקת?
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #11 יעקב יעקב אמר: תודה רבה ממש. אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם... יודע כתובת מדויקת? לחץ כדי להרחיב... הרב כהנמן (השומר) 74 בני ברק.
יעקב יעקב אמר: תודה רבה ממש. אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם... יודע כתובת מדויקת? לחץ כדי להרחיב... הרב כהנמן (השומר) 74 בני ברק.
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 17 אפריל 2023 #12 תבורך, אם אכן אצליח להשיג את זה, זה כ"כ ישמח את בני נ"י. אשריך
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #13 יעקב יעקב אמר: אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם לחץ כדי להרחיב... קודם תבדוק (בטלפון הנ"ל) אם בטוח יש שם...
יעקב יעקב אמר: אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם לחץ כדי להרחיב... קודם תבדוק (בטלפון הנ"ל) אם בטוח יש שם...