יעקב יעקב Well-known member 16 אפריל 2023 #1 הילד ביקש מתנה ל'אפיקומן' ואני לא מצליח למצא היכן אפשר לקנות כזה דבר... בכל החנויות זה אזל מהמלאי
יעקב יעקב Well-known member 17 אפריל 2023 #4 אני בכרמיאל, אבל אם יש במקום אחר אפשר לנסות להתארגן עם זה
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #7 יעקב יעקב אמר: אינני יודע מיהו... תחכים אותי?! לחץ כדי להרחיב... בבני ברק ברחוב השומר - 0527652101
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #9 יעקב יעקב אמר: זו חנות או אדם פרטי? לחץ כדי להרחיב... חנות גדולה שמוכרת הרבה ספרים בזול וכל מטרתו זיכוי הרבים. אשריו ואשרי חלקו.
יעקב יעקב אמר: זו חנות או אדם פרטי? לחץ כדי להרחיב... חנות גדולה שמוכרת הרבה ספרים בזול וכל מטרתו זיכוי הרבים. אשריו ואשרי חלקו.
יעקב יעקב Well-known member 17 אפריל 2023 #10 תודה רבה ממש. אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם... יודע כתובת מדויקת?
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #11 יעקב יעקב אמר: תודה רבה ממש. אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם... יודע כתובת מדויקת? לחץ כדי להרחיב... הרב כהנמן (השומר) 74 בני ברק.
יעקב יעקב אמר: תודה רבה ממש. אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם... יודע כתובת מדויקת? לחץ כדי להרחיב... הרב כהנמן (השומר) 74 בני ברק.
יעקב יעקב Well-known member 17 אפריל 2023 #12 תבורך, אם אכן אצליח להשיג את זה, זה כ"כ ישמח את בני נ"י. אשריך
א אהרן כהן Well-known member 17 אפריל 2023 #13 יעקב יעקב אמר: אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם לחץ כדי להרחיב... קודם תבדוק (בטלפון הנ"ל) אם בטוח יש שם...
יעקב יעקב אמר: אנסה לראות אם יש לי איך להגיע לשם לחץ כדי להרחיב... קודם תבדוק (בטלפון הנ"ל) אם בטוח יש שם...