סופר אליהו
Active member
בס"ד
האם ידוע לחברי הפורום
האם מקפיאים את הכבד טרי אחרי יום או שמשאירים אותו על המדפים ונפק''מ לבישול אחרי צלייתו, מאחר שמחמירים כשיטות הפוסקים שלא לבשל כבד שצלו אותו אחר ג' ימים שלא היה במקפיא
וחכ''א שליט''א אמר לי שבדרך כלל מקפיאים את הכבד מיד
ואשמח לקבל בזה מקורות וראיות
בברכת התורה ולומדיה
האם ידוע לחברי הפורום
האם מקפיאים את הכבד טרי אחרי יום או שמשאירים אותו על המדפים ונפק''מ לבישול אחרי צלייתו, מאחר שמחמירים כשיטות הפוסקים שלא לבשל כבד שצלו אותו אחר ג' ימים שלא היה במקפיא
וחכ''א שליט''א אמר לי שבדרך כלל מקפיאים את הכבד מיד
ואשמח לקבל בזה מקורות וראיות
בברכת התורה ולומדיה