נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
מישהו יכול להסביר למה בדף שמניחים על הקבר בסוף הלויה כתוב תמר פרץ?
זה נשאר במקום מהלווית רעייתו לפני כחצי שנה, ע"ה.מישהו יכול להסביר למה בדף שמניחים על הקבר בסוף הלויה כתוב תמר פרץ?
בעל אביר הרועים ?מאת רבי יעקב ששון
מה יש כאן?ואאוווו
מדבר על יום העצמאות כיום גדול מאוד, ונגד השקפת הקנאים [והיהדות החרדים ג"כ] על יום זה.מה יש כאן?
חסום בנטפרי
יש לכבד כל דעה גם אתה לא מתחבר אליה.מדבר על יום העצמאות כיום גדול מאוד, ונגד השקפת הקנאים [והיהדות החרדים ג"כ] על יום זה.
כבודו ראה שלא כיבדתי?!יש לכבד כל דעה גם אתה לא מתחבר אליה.
ח"ו אני מכבד כל אדם רק עוררתיכבודו ראה שלא כיבדתי?!
די לייסד יסודות ולהתקיף, מחרחרי ריב ומדון!
כנ"ל.ח"ו אני מכבד כל אדם רק עוררתי
פתוח?
הייתי השבת בשבת חתן, והתברר לי על אחד ממכריי (ידיד רחוק, שהוא קשור למשפחה לה היתה שבת החתן) כי הוא נכדו, ומשם התגלגלה השבת בשיחה של זיכרונות (מעט, כי לא יכול היה להאריך).אני הק' הייתי תלמיד מובהק שלו ואף בימיו האחרונים הייתי לצד מיטת חוליו!
הוא היה איש אמת ברמ"ח ושס"ה מעולם אבל מעולם לא הוציא דבר שקר מפיו (בלי שום תירוץ) היה בקי בכל התורה כולה (פשוטו כמשמעו) והכל בענווה ויראת חטא שאין כדוגמתה בדורנו הדל! וחבל על דאבדין.
ליקטת את כל הדברים התמוהים בפסקיו?בנוסף לכך יש כמה פסקי הלכה בשמו שמופיעים במכלול שמאוד מעניינים וצריך לברר קצת את אמיתותם:
מפסיקותיו
- אין חובה לאכול בשר חלק.[4]
- יש לומר הלל (בלי ברכה) ביום העצמאות, וכן נהג בעצמו.[5]
- אם אכל מאכל פרווה שהתבשל יחד עם בשר, אפשר לאכול חלב מייד, ולא צריך להמתין.[6]
- לא צריך לקנות ירקות עלים מחברת 'גוש קטיף', ומספיק לבדוק את העלים בבדיקה פשוטה.[7]
- כשגויה חיה עם כהן, ולא ניתן להפרידם, יש לגייר את האישה הגויה, כדי להציל את זרעו של היהודי.[8]
- לסיום, אציין את מה שאני כן יודע, שכתב בצוואתו ואף הקריאו זאת בהלוויתו, לאסור פאה נכרית.
לא יודע אם הכל, אבל בהחלט כמה מהם.ליקטת את כל הדברים התמוהים בפסקיו?