ישיבישער של מרן
Well-known member
אני מחובר כבר הרבה זמן לפורום, ואני חושב שכמות המשתתפים בפורום היא מאוד קטנה, אין לנו אפי' אלף,
יש פה מון נושאים חשובים שחובה וצריך לפרסם אותם,
יש המון אברכים , בחורי ישיבות, ות"ח, שאני בטוח שהם יהנו מהפורום הזה, רק הבעיה היא שהם לא יודעים עליו,
השאלה היא איך מפרסמים את הפורום וגורמים למצטרפים חדשים?
כעת זו הזדמנות מכיוון שאנו בבין הזמנים שאז הציבור יותר פעיל באתרים,
רק יש בעיה שאם ניתן לכולם להצטרף אולי יתחברו לפה אינשי דלא מעלי שאינם הולכים בדרכם של מרן זצוק"ל ומרן הראש"ל שליט"א ויהיה פה בלאגן וירד הרמה של הפורום.
למי שיש רעיונות איך להגדיל את הפורום ליותר משתמשים בלי לפגוע ברמה הגבוהה שלו נשמח שיכתוב כאן לתועלת הציבור בפרט ובכלל.
יש פה מון נושאים חשובים שחובה וצריך לפרסם אותם,
יש המון אברכים , בחורי ישיבות, ות"ח, שאני בטוח שהם יהנו מהפורום הזה, רק הבעיה היא שהם לא יודעים עליו,
השאלה היא איך מפרסמים את הפורום וגורמים למצטרפים חדשים?
כעת זו הזדמנות מכיוון שאנו בבין הזמנים שאז הציבור יותר פעיל באתרים,
רק יש בעיה שאם ניתן לכולם להצטרף אולי יתחברו לפה אינשי דלא מעלי שאינם הולכים בדרכם של מרן זצוק"ל ומרן הראש"ל שליט"א ויהיה פה בלאגן וירד הרמה של הפורום.
למי שיש רעיונות איך להגדיל את הפורום ליותר משתמשים בלי לפגוע ברמה הגבוהה שלו נשמח שיכתוב כאן לתועלת הציבור בפרט ובכלל.
@קורסיה @יצחק משען @בנימין לוריא @אושרי רביב @מוישי ס"ט @Boris.b @ראובן יוסף מיארה @שילה אפרהימי @ישיבישער של מרן @לביא @נוריאל @נורמה @נתנאל קנתן @אהרן כהן @אמת ליעקב @יקותיאל ישראל
נערך לאחרונה: