מרדכי מיכאלי
Active member
ממש אפשר לומר שלקחת לי את המילים מהפה.....בסרטון רואים ומסבירים הכל.
ממש אפשר לומר שלקחת לי את המילים מהפה.....בסרטון רואים ומסבירים הכל.
לצערי אלו הנתונים.בסרטון מופיע שבשנת 2022 קיבלה העמותה סכום עצום של כ- 400000 ש"ח
ומשנת 2023 לא קיבלו כלום.
מאוד זר לי ומוזר בעיני- שבשנת 2022 מי ששלט בממשלה זה היה ממשלת הזדון או ממשלת השמד [ככל הכינויים שהיו], ודווקא הם הקצו סכום כזה.
ואילו- בשנת 2023 כבר הושבעה ממשלת החרדים והימין [וימינם ימין שקר] ממשלת הגוש האמוני [כפי שמכונה].
ודווקא- מאז ועד עתה לא קיבלו כלום???
רשום 2 אחוז.לעת עתה כבר הושג 3 אחוז.
עוד 40 ש"ח מגיע ל-3% אז זה כבר נקרא 3% (אמנם כנראה הם מחשיבים את זה עדיין כ-2%).רשום 2 אחוז.
הצעתי את זה שבוע שעבר, ולבנתיים כלום אין חדש מזה.אולי כדאי להביא מכתב מכל הרבנים בעד המרכז למורשת מרן,
ובראשם יחתום מרן הרב יצחק.
חבל.הצעתי את זה שבוע שעבר, ולבנתיים כלום אין חדש מזה.
אני גם חושב כך,אני בכלל לא מבין מה קורה פה?
מרן אמר מילה,
ובקושי 2 אחוז תרמו.
כוחו של מרן גדול פי מליון, כידוע.
כנראה הציבור לא יודעים.
חבל שמרן לא הזכיר את זה בשיעור אתמול ביזדים,
ברגע כולם היו יודעים, ובקל היו עוברים את ה 2 מליון דולר.
ובאמת קצת תמוה למה מרן לא הזכיר את הארגון שכ"כ מהדיר את מורשתו של מרן זיע"א, ומורשתו של מרן שליט"א.
אבל אין יאוש, כי מרן אולי יזכיר את זה שבוע הבא, כי אולי שכח מרוב טרדות הנהגת עולם התורה והישיבות.
יישר כחאני בכלל לא מבין מה קורה פה?
מרן אמר מילה,
ובקושי 2 אחוז תרמו.
כוחו של מרן גדול פי מליון, כידוע.
כנראה הציבור לא יודעים.
חבל שמרן לא הזכיר את זה בשיעור אתמול ביזדים,
ברגע כולם היו יודעים, ובקל היו עוברים את ה 2 מליון דולר.
ובאמת קצת תמוה למה מרן לא הזכיר את הארגון שכ"כ מהדיר את מורשתו של מרן זיע"א, ומורשתו של מרן שליט"א.
אבל אין יאוש, כי מרן אולי יזכיר את זה שבוע הבא, כי אולי שכח מרוב טרדות הנהגת עולם התורה והישיבות.
אינני יודע איך עוןשים צילום מסך.יישר כח
כבודו ששמע תרם?
כל אחד יעלה לפה צילום מסך מתרומתו לדרבן את הציבור.
מחפשים ב"התחל" את "כלי החיתוך", ומצלמים. מאוד פשוט.אינני יודע איך עוןשים צילום מסך.
אני עושה התחל, ואז נפתח חלון ומיד נסגר.מחפשים ב"התחל" את "כלי החיתוך", ומצלמים. מאוד פשוט.
איך עושים את זה?@מורשת מרן
ככב אתה צריך לעשות.