הגיע הזמן להחזיר למרן! 11 שנים להסתלקותו של אבינו רועינו מרן רבינו הגדול רבי עובדיה יוסף זיע"א | מצילים את המורשת, חותמים הו"ק למרן!

שלום לכל חברי הפורום היקרים,
נשאר לנו יומיים וחצי (בערך) לסיום הקמפיין, וכפי שניתן לראות כאן הגיעה רק תרומה אחת מהפורום.
לצערינו, אנחנו כבר שנתיים ללא תקציב מדינה, ובקושי עצום להמשיך את הפעילות הענפה להנצחת מורשתו של מרן.
אני פונה אליכם ומבקש את עזרת כל אחד ואחד מהחברים היקרים בפורום!
אחד המרבה ואחד הממעיט, ובלבד שיכוון ליבו לשמים.
מי שיכול הו"ק או תרומה חד פעמית, הכל הולך לתחזוק העמותה שהמחזור השנתי שלה באיזור המיליון ש"ח בשנה!
ומי לנו גדול ממרן הראש"ל שליט"א שהעיד שמכיר מקרוב את הפעילות, ויודע שכל התרומות הולכות לשם שמים, למען מורשתו של מרן, כפי שניתן לצפות בסרטון של הקמפיין.
כעת, כל אחד נכנס לקישור הבא ומרים את תרומתו למען הנצחת מורשתו של מרן.

שלום לכל חברי הפורום היקרים,
נשאר לנו יומיים וחצי (בערך) לסיום הקמפיין, וכפי שניתן לראות כאן הגיעה רק תרומה אחת מהפורום.
לצערינו, אנחנו כבר שנתיים ללא תקציב מדינה, ובקושי עצום להמשיך את הפעילות הענפה להנצחת מורשתו של מרן.
אני פונה אליכם ומבקש את עזרת כל אחד ואחד מהחברים היקרים בפורום!
אחד המרבה ואחד הממעיט, ובלבד שיכוון ליבו לשמים.
מי שיכול הו"ק או תרומה חד פעמית, הכל הולך לתחזוק העמותה שהמחזור השנתי שלה באיזור המיליון ש"ח בשנה!
ומי לנו גדול ממרן הראש"ל שליט"א שהעמיד שמכיר מקרוב את הפעילות, ויודע שכל התרומות הולכות לשם שמים, למען מורשתו של מרן, כפי שניתן לצפות בסרטון של הקמפיין.
כעת, כל אחד נכנס לקישור הבא ומרים את תרומתו למען הנצחת מורשתו של מרן.
https://charidy.com/moreshet-maran/forum
באו נחזיר כולנו טובה על השהייה במקום הקדוש הזה

אני מכיר כאלו שהתחייבו הו"ק לעלון של מרן אחרי שמרן דיבר ע"ז מפורש בשיעור ולכן עכשיו יותר קשה להם
ברור שאם מרן יגיד משהו במוצ"ש אפי' ברמז תהיה תנופה אדירה
נ"ל חשוב להדגיש שכל תרומה חשובה אפי' לא משהו גדול כי זה שותפות בכל הדבר הגדול והעצום הזה

חזור
חלק עליון