ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 Mar 2024 #2 מצורף בקובץ PDF מקורי. קבצים מצורפים פלייר פורים תשפד.pdf פלייר פורים תשפד.pdf 2.8 MB · צפיות: 13
A abc123 Well-known member 18 Mar 2024 #3 בנימין לוריא אמר: מצורף בקובץ PDF מקורי. לחץ כדי להרחיב... פוק חזי מאי עבד עמא. בהמון מהתתי"ם הטובים ביותר, מתחפשים לשוטרים...
בנימין לוריא אמר: מצורף בקובץ PDF מקורי. לחץ כדי להרחיב... פוק חזי מאי עבד עמא. בהמון מהתתי"ם הטובים ביותר, מתחפשים לשוטרים...
ד דוד א Well-known member 18 Mar 2024 #4 abc123 אמר: פוק חזי מאי עבד עמא. בהמון מהתתי"ם הטובים ביותר, מתחפשים לשוטרים... לחץ כדי להרחיב... אחד מהרבנים החתומים יודע אני שלא חתם ...
abc123 אמר: פוק חזי מאי עבד עמא. בהמון מהתתי"ם הטובים ביותר, מתחפשים לשוטרים... לחץ כדי להרחיב... אחד מהרבנים החתומים יודע אני שלא חתם ...
פ פשוט Well-known member 18 Mar 2024 #5 דוד א אמר: אחד מהרבנים החתומים יודע אני שלא חתם ... לחץ כדי להרחיב... מי? ואולי החתימוהו מדין זכין...
דוד א אמר: אחד מהרבנים החתומים יודע אני שלא חתם ... לחץ כדי להרחיב... מי? ואולי החתימוהו מדין זכין...
ד דוד א Well-known member 18 Mar 2024 #6 פשוט אמר: מי? ואולי החתימוהו מדין זכין... לחץ כדי להרחיב... שיהיה ... [הבעיה שהחתימה שלו הופיעה בעוד מקומות ..] ולעצם הנושא, מי שחשובה לו חתימה של רב מסויים ויש לו בזה נפ"מ, שיברר - בכל מקום ובכל עניין וקל וחומר בדברים הנוגעים להלכה (לא זה ..)
פשוט אמר: מי? ואולי החתימוהו מדין זכין... לחץ כדי להרחיב... שיהיה ... [הבעיה שהחתימה שלו הופיעה בעוד מקומות ..] ולעצם הנושא, מי שחשובה לו חתימה של רב מסויים ויש לו בזה נפ"מ, שיברר - בכל מקום ובכל עניין וקל וחומר בדברים הנוגעים להלכה (לא זה ..)