בית ההוראה מעין טהור
Active member
עשיתי. כותב שגיאה.יכול להיות שעשית קובץ RAR ולא ZIP
באותו מקום שדחסת אותו יש אפשרות לבחור ZIP
אולי יש אפשרות שתשלח לי מייל אשלח לך את הסרטון ותעלה?. למייל הנ"ל של בית ההוראה.
עשיתי. כותב שגיאה.יכול להיות שעשית קובץ RAR ולא ZIP
באותו מקום שדחסת אותו יש אפשרות לבחור ZIP
זה לא בעיה טכנית, זו בעיה של עלויות של החזקת שרתים גדולים.בהחלט לא יזיק אם @מורשת מרן ושאר הממונים על כך ישנו את הבעיות האלה, שא"א להעלות קבצי MP4/3 RAR וורד, קבצים גדולים וכד'
אם הדבר אפשרי אצלם זכות הרבים תלויה בהם
אבל בין כה וכה המקום נתפס כשמכווצים את זה, אז מבחינת המשאבים - מה זה משנה אם הועלה קובץ ZIP של 20M או קובץ MP4 של 20M? (אא"כ סומכים על זה שרובם יוותרו ולא יעלו ZIP)זה לא בעיה טכנית, זו בעיה של עלויות של החזקת שרתים גדולים.
בכל מקרה הפורום שואב הרבה משאבים, כ"ש אם נאפשר קבצים גדולים, וידאו וכדו'.
יפה אמרת(אא"כ סומכים על זה שרובם יוותרו ולא יעלו ZIP)
בפועל אין הרבה קבצי ZIP שמעליםא"כ סומכים על זה שרובם יוותרו ולא יעלו ZIP
זה בדיוק העניין, שלא מעלים הרבה קבצי ZIP, ולכן יש רק את האפשרות הזו להעלות MP3 ו-MP4 ולא בצורה רגילה.בפועל אין הרבה קבצי ZIP שמעלים
אבל לא כדאי לבטל את האופציה לגמרי שלפעמים זה שימושי
באיזה נושא המכתבים?מחילה ששוב פעם אני מכיס ענין לא קשור. אבל לצערי לא מצליח להבין כ"כ איך להשתמש...
שלחו לי בהודעה פרטית [דומני הרב מיארה] לפני זמ"ר מכתב תשובות מהרב ללוש שהשיב על המכתב שכתב מו"ר הרב נסיר להראש"ל שליט"א, הרב נסיר השיב לי בכתב ואני לא מצליח למצוא את ההודעה הפרטית כדי להשיב, ומסמן לי שאין הודעות, מאידך נסיתי הודעה חדשה ולא רואה היכן האופציה לשלוח?
אתה העלית לכאן את המכתב של הר' נסיר?ילקוט טהרה
בס"ד נראה שהדבר סודר, וכעת אפשר לראות קבצי PDF שהועלו לפורום מבלי להורידם!אמנם, עדיין צ"ע למה א"א לראות מסמכי PDF בצורה ישירה אלא רק ע"י הורדה.