מישהו יכול להוריד לי מאוצר החכמה את הדף הזה תודה רבה.
יוסף דהן Well-known member 28 אוקטובר 2024 #3 נאמן מרן אמר: מישהו יכול להוריד לי מאוצר החכמה את הדף הזה תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים אוצר החכמה_-_ חזון עובדיה - תעניות - יוסף, עובדיה בן יעקב__ 453.pdf 1.6 MB · צפיות: 11
יוסף דהן Well-known member 28 אוקטובר 2024 #4 וזה חידוש שגיליתי לא מזמן שאע''פ שאין אפשרות להוריד מאוצה'ח מספרי חזו'ע מ''מ כל פעם דף אחד אפשר
אהבת תורת ה' Member 28 אוקטובר 2024 #5 לא קשור לאשכול מישהוא יכול ללמד אותי איך מורידים מאוצר החכמה ספר שלם או ספציפי איך זה עובד
יוסף דהן Well-known member 28 אוקטובר 2024 #6 אהבת תורת ה' אמר: לא קשור לאשכול מישהוא יכול ללמד אותי איך מורידים מאוצר החכמה ספר שלם או ספציפי איך זה עובד לחץ כדי להרחיב... לוחצים על הציור של המדפסת ובוחרים מאיזה ועד איזה עמוד תרצה להוריד ואז יצא לפידיאף ואי אפשר ספ' שלם כי כל פעם ניתן להוריד עד 20 עמודים והעמודים הם לפי הכתוב בצד שמאל ולא מהמספרים של גוף הספר.
אהבת תורת ה' אמר: לא קשור לאשכול מישהוא יכול ללמד אותי איך מורידים מאוצר החכמה ספר שלם או ספציפי איך זה עובד לחץ כדי להרחיב... לוחצים על הציור של המדפסת ובוחרים מאיזה ועד איזה עמוד תרצה להוריד ואז יצא לפידיאף ואי אפשר ספ' שלם כי כל פעם ניתן להוריד עד 20 עמודים והעמודים הם לפי הכתוב בצד שמאל ולא מהמספרים של גוף הספר.
יוסף דהן Well-known member 29 אוקטובר 2024 #8 נאמן מרן אמר: יוסף דהן ,תודה רבה לחץ כדי להרחיב... ירבו כמותך בישראל שמכירים טובה