מ מים חיים Member 12 Mar 2024 #21 abc123 אמר: מה הפליאה שלך. הראיה שלו חזקה. בדיוק זה העניין שיש כאלה שרוצים להחזיק רק את הקיצור. ולכן לענ"ד כן צריך להוציא קיצור על כל ההלכות לחץ כדי להרחיב... אני גם מסכים שצריך להוציא קיצור על כל ההלכות, רק לדעתי מה שהם משתמשים בו זה לא מאהבת הקיצור, אלא מחמת שאין להם את הסט.
abc123 אמר: מה הפליאה שלך. הראיה שלו חזקה. בדיוק זה העניין שיש כאלה שרוצים להחזיק רק את הקיצור. ולכן לענ"ד כן צריך להוציא קיצור על כל ההלכות לחץ כדי להרחיב... אני גם מסכים שצריך להוציא קיצור על כל ההלכות, רק לדעתי מה שהם משתמשים בו זה לא מאהבת הקיצור, אלא מחמת שאין להם את הסט.
A abc123 Well-known member 12 Mar 2024 #22 מים חיים אמר: אני גם מסכים שצריך להוציא קיצור על כל ההלכות, רק לדעתי מה שהם משתמשים בו זה לא מאהבת הקיצור, אלא מחמת שאין להם את הסט. לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי מה משנה מה הסיבה. אז יש לו שימוש לא כמו שכתבו לעיל. אז ראוי שיצא כזה עוד כרכים.
מים חיים אמר: אני גם מסכים שצריך להוציא קיצור על כל ההלכות, רק לדעתי מה שהם משתמשים בו זה לא מאהבת הקיצור, אלא מחמת שאין להם את הסט. לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי מה משנה מה הסיבה. אז יש לו שימוש לא כמו שכתבו לעיל. אז ראוי שיצא כזה עוד כרכים.