R roeiroei New member 24 אוקטובר 2023 #1 היי, יש לי ספר הלכה ברורה כרך יד הלכות שבת, מהדורת תשעז. האם יש צורך לרכוש מהדורה חדשה? או שאין שוני?
היי, יש לי ספר הלכה ברורה כרך יד הלכות שבת, מהדורת תשעז. האם יש צורך לרכוש מהדורה חדשה? או שאין שוני?
ע"ה ס"ט Well-known member 24 אוקטובר 2023 #2 roeiroei אמר: היי, יש לי ספר הלכה ברורה כרך יד הלכות שבת, מהדורת תשעז. האם יש צורך לרכוש מהדורה חדשה? או שאין שוני? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שהשינוי הוא רק בעימוד.
roeiroei אמר: היי, יש לי ספר הלכה ברורה כרך יד הלכות שבת, מהדורת תשעז. האם יש צורך לרכוש מהדורה חדשה? או שאין שוני? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שהשינוי הוא רק בעימוד.
R roeiroei New member 24 אוקטובר 2023 #3 אז אם לדוגמא קניתי את הסט לפני המון שנים מההתחלה, אין שום תוספות או שינויים כלשהם? הכל זה רק בעימוד?
ע"ה ס"ט Well-known member 24 אוקטובר 2023 #4 roeiroei אמר: אז אם לדוגמא קניתי את הסט לפני המון שנים מההתחלה, אין שום תוספות או שינויים כלשהם? הכל זה רק בעימוד? לחץ כדי להרחיב... אני עוד לא מצאתי הבדל. גם בהלכות שבארחות מרן חזר בו.
roeiroei אמר: אז אם לדוגמא קניתי את הסט לפני המון שנים מההתחלה, אין שום תוספות או שינויים כלשהם? הכל זה רק בעימוד? לחץ כדי להרחיב... אני עוד לא מצאתי הבדל. גם בהלכות שבארחות מרן חזר בו.