בעלון "חרדים" הנ"ל יש בעמוד האחרון (שיח עם הגרי"ש אלישיב זצ"ל) דברי עיוות וליצנות (בפרט על הרב מישקובסקי על האופן שמנהל שיח, זוהי פגיעה אישית בלתי מוצדקת ומובנת) שכדאי להוריד אותם ולא לפרסם אותם. מצ"ב הקטעים שצריך למחוק:ייש"כ הנה כעת הוספתי את זה בעלון.
"כאן רואים את הרב מישקובסקי שמח על התשובה וקוטע את הרב ושואל שוב" (לא ברור מה העניין לציין ששמח בתשובה, ס"ה אמר לרב אלישיב "נכון" שיש כשירה ויש שלא כשירה)
"הרב מישקובסקי שוב מפסיק את מרן באמצע ואומר שוב" (כנ"ל ליצנות מהרב מישקובסקי)
"כאן משום מה הרב מישקובסקי עוזב את הנושא (כי הבין שמרן זצ"ל למרות כל הסברים של הרב מישקובסקי, לא אבה להתיר את הפאות של ימינו...) ולכן פונה בשאלה אחרת" (הרב מישקובסקי לא סיפק שום הסבר להתיר את הפאה, הרב אלישיב הוא זה שהחל לספר על אשת גדול שהלכה עם פאה).
"ואז לפתע מרן זצ"ל מבין שהם סטו מהנושא שעליו הם רצו לדבר בהתחלה ולכן מפסיק אותם ושואל (כאומר: לא הבנתי, אם אמרתם שהרבה בנות ישראל בימינו הולכות עם פאות לא כשרות אז למה עושים משהו בנידון...)" (פרשנויות בדעת הרב אלישיב בלי פשר וקשר).
"(ומראה בידו על אורך הפאות - עד המרפק! – כאן משום מה רבני בי"ד משמר התורה מתחילים לחייך...)" - שקר! (ניתן לראות כאן) הרבנים כלל לא מתחילים לחייך...
"הרב מישקובסקי הופתע מהתשובה והמשיך:" הרב מישקובסקי לא נראה כלל מופתע מן התשובה
"עכשיו הרב מישקובסקי מתפרץ באמצע ושואל שוב את מרן: ... הרב מישקובסקי מתפרץ שוב באמצע ואומר למרן:" (כנ"ל ליצנות מהרב מישקובסקי)
אני דן לכף זכות שהתמלול נלקח ממישהו שאינו משלנו שערך את התמלול בכדי לסלף ולהפחית את הרב מישקובסקי, אך את המעוות יש לתקן.
תצליחו ותהי ברכת ה' עליכם!