מ מנחה למלך Member 6 פברואר (2) 2025 #1 אודה, למי שיוכל להעלות לי מאוצר החכמה ספר בן יהוידע על יומא עו. [אולי זה בניהו.. אני לא זוכר במדויק] אני זוכר רק שראיתי מה שהבא"ח כותב אשמח אם יוכלו לעלות לכאן תודה
אודה, למי שיוכל להעלות לי מאוצר החכמה ספר בן יהוידע על יומא עו. [אולי זה בניהו.. אני לא זוכר במדויק] אני זוכר רק שראיתי מה שהבא"ח כותב אשמח אם יוכלו לעלות לכאן תודה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 פברואר (2) 2025 #2 בבקשה. קבצים מצורפים בן יהוידע - יומא דף עו.pdf בן יהוידע - יומא דף עו.pdf 676 KB · צפיות: 1 בניהו - יומא דף עו.pdf בניהו - יומא דף עו.pdf 1.2 MB · צפיות: 1
מ מנחה למלך Member 7 פברואר (2) 2025 #3 ימחל לי כבודו אני הייתי צריך עא. והייתה לי טעות הקלדה סליחה תודה רבה אם זה לא טרחה אשמח מאוד
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 פברואר (2) 2025 #4 מצורף. קבצים מצורפים בן יהוידע - יומא דף עא.pdf בן יהוידע - יומא דף עא.pdf 675.8 KB · צפיות: 2 בניהו - יומא דף עא.pdf בניהו - יומא דף עא.pdf 1.3 MB · צפיות: 1
ד דוק היטב Active member 21 אוגוסט (8) 2025 #5 שלום וברכה אפשר להביא כאן שו״ת יצחק ירנן חלק יב הסימן שנמצא באיזור עמ׳ 147 בעניין תפלת הדרך. וכן בחלק יג אינני יודע מקומו. תודה מראש
שלום וברכה אפשר להביא כאן שו״ת יצחק ירנן חלק יב הסימן שנמצא באיזור עמ׳ 147 בעניין תפלת הדרך. וכן בחלק יג אינני יודע מקומו. תודה מראש
פ פשוט Well-known member 21 אוגוסט (8) 2025 #6 דוק היטב אמר: שלום וברכה אפשר להביא כאן שו״ת יצחק ירנן חלק יב הסימן שנמצא באיזור עמ׳ 147 בעניין תפלת הדרך. לחץ כדי להרחיב... מצורף קבצים מצורפים יצחק ירנן יב תפילת הדרך.pdf יצחק ירנן יב תפילת הדרך.pdf 86.9 KB · צפיות: 6
דוק היטב אמר: שלום וברכה אפשר להביא כאן שו״ת יצחק ירנן חלק יב הסימן שנמצא באיזור עמ׳ 147 בעניין תפלת הדרך. לחץ כדי להרחיב... מצורף