צריך סיפור עליו בשביל הירחון בדחיפות
יצחק משען Well-known member 8 אפריל 2025 #3 איקלע לידי חוברת משפחה של ה' ניסן תשפה ושם יש ראיון עם בניו וחתנו ומכיריו עם כמה סיפורים נפלאים אודותיו, שאני לא יודע מהיכן להתחיל ומהיכן לגמור עי"ש ותרוה צמאונך
איקלע לידי חוברת משפחה של ה' ניסן תשפה ושם יש ראיון עם בניו וחתנו ומכיריו עם כמה סיפורים נפלאים אודותיו, שאני לא יודע מהיכן להתחיל ומהיכן לגמור עי"ש ותרוה צמאונך
פותח הדיון פותח הדיון אלמוג טלולקר Active member 9 אפריל 2025 #5 מרן רבנו אמר: תתקן בכותרת 'הרב' לחץ כדי להרחיב... שלח לי את התמונה שיש לך בפרופיל
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 9 אפריל 2025 #7 אלמוג טלולקר אמר: צריך סיפור עליו בשביל הירחון בדחיפות לחץ כדי להרחיב... שלחתי לך בפרטי
פותח הדיון פותח הדיון אלמוג טלולקר Active member 9 אפריל 2025 #8 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: לחץ כדי להרחיב... מה זה, אני צריך באיכות גבוהההה
מרן רבנו Well-known member 9 אפריל 2025 #9 אלמוג טלולקר אמר: שלח לי את התמונה שיש לך בפרופיל לחץ כדי להרחיב... נכון, אחד התמונות!!!..... אתה רוצה את המקורית או שהיא ערוכה?
אלמוג טלולקר אמר: שלח לי את התמונה שיש לך בפרופיל לחץ כדי להרחיב... נכון, אחד התמונות!!!..... אתה רוצה את המקורית או שהיא ערוכה?
אמונה ובטחון Well-known member 9 אפריל 2025 #10 מרן רבנו אמר: נכון, אחד התמונות!!!..... אתה רוצה את המקורית או שהיא ערוכה? לחץ כדי להרחיב... מסתמא הוא רוצה את הערוכה (דהיינו רק 'הסרת רקע' כפי שאני מבין) אבל לתועלת הכלל נשמח שתביא גם וגם לכאן
מרן רבנו אמר: נכון, אחד התמונות!!!..... אתה רוצה את המקורית או שהיא ערוכה? לחץ כדי להרחיב... מסתמא הוא רוצה את הערוכה (דהיינו רק 'הסרת רקע' כפי שאני מבין) אבל לתועלת הכלל נשמח שתביא גם וגם לכאן
אמונה ובטחון Well-known member 9 אפריל 2025 #12 מרן רבנו אמר: הצג קובץ מצורף 32220הצג קובץ מצורף 32223הצג קובץ מצורף 32222הצג קובץ מצורף 32221 בשמחה! (יש לי עוד תמונות יפות...) לחץ כדי להרחיב... יישר כח, נשמח שתעלה בבחינת "והיו עינך רואות את מוריך"
מרן רבנו אמר: הצג קובץ מצורף 32220הצג קובץ מצורף 32223הצג קובץ מצורף 32222הצג קובץ מצורף 32221 בשמחה! (יש לי עוד תמונות יפות...) לחץ כדי להרחיב... יישר כח, נשמח שתעלה בבחינת "והיו עינך רואות את מוריך"
פותח הדיון פותח הדיון אלמוג טלולקר Active member 9 אפריל 2025 #13 מרן רבנו אמר: בשמחה! (יש לי עוד תמונות יפות...) לחץ כדי להרחיב... של כל הראשון לציון אשמח מממש יפה