שמשון גונזלס
Member
א. כתב היד שברשותי לא נדפס עדיין.אני לא מעוניין כי הכתי"ק הנ"ל הוא כבר הודפס והו"ל
נערך לאחרונה על ידי מנחה:
א. כתב היד שברשותי לא נדפס עדיין.אני לא מעוניין כי הכתי"ק הנ"ל הוא כבר הודפס והו"ל
אכן כן רק מעשיו של האדם הם אלו שיקבעו את זכיותיו. וזה כולל את כל מי שמחזיק בכתביו.וזה שיש לך את הכתי"ק של הרב זה לא יועיל לך לזכות כ"ש בגן עדן
על מה ולמה? ח"ו הרי בזכותו עכשיו הרבה יודעים מה מעוללים לאנשים תמימים שרוכשים כתי"ק של החכמיםאולי תשאירו את ההכתבות הזאת ביניכם. זה לא מכבד אותנו.
שמעתי מזמן בשיעור של הרב מיכאל רביע דברים כעין אלה על כמה ממשפחת רביע, על אחיו הצעיר המחותן של הגה"צ הרב קוק מטבריא שסיים עד גיל 23 10 פעמים שס, והוא עצמו הרב מיכאל בקיא ושקדן גדול.מיהו החכם הנ"ל, למד/לומד עדיין בכולל ברכת אברהם של הר' בחבוט, שהעיד שהוא מסיים כל 3 חודש לערך את הש"ס.....פלא
מדוע כבודו לא מדפיס את הכת"י לזיכוי הרבים ?ולעניין מה שכתבת שכבר היד כבר נדפס.
אני כבר ערכתי בדיקה מדוקדקת וכתבי היד של הבן איש חי שברשותי לא נדפסו מעולם.
ובפרט שהם לא הגיעו ממכירות אלא קיבלתי אותם מיהודי זקן ושבע ימים.
ומבחינתי כאן עמד קנ'ה ואינני מעוניין להתווכח איתך יותר. היה שלום ידידי.
ירשני ידידי לשוח מעשה אמיתי מאחד מגדולי תלמידי מרנא הגרי''ח, המקובל ח''ר סלמאן מוצפי זצ''לולעניין מה שכתבת שכבר היד כבר נדפס.
אני כבר ערכתי בדיקה מדוקדקת וכתבי היד של הבן איש חי שברשותי לא נדפסו מעולם.
ובפרט שהם לא הגיעו ממכירות אלא קיבלתי אותם מיהודי זקן ושבע ימים.
ומבחינתי כאן עמד קנ'ה ואינני מעוניין להתווכח איתך יותר. היה שלום ידידי.
אל דאגה ידידיירשני ידידי לשוח מעשה אמיתי מאחד מגדולי תלמידי מרנא הגרי''ח, המקובל ח''ר סלמאן מוצפי זצ''ל
היה חכם זקן בעל ספריה נכבדת שגנבו לו הספרים, ואמר לו חכם סלמאן שעליו להחזיק טובה לגנב, שעד עכשיו היו הספרים מקללים אותו שאוסרם בביתו כאבן שאין לה הופכין, וכעת ימכרם הגנב למי שילמד בהם ונמצאת ניצול מקללתם...
ואידך זיל גמור לאו מילתא זוטרתא היא לקבל לטותא ח''ו מבעלי הכתבים.
הגה"צ רבי יצחק ברכהולאחרונה נצפה הרבה עם מרן רה''י שליט''א
בלי להמעיט מכבודו בכי הוא זה (ביודעי ומכירי אותו עשרות בשנים, ובדידי הוה עובדא מופת ופלא עם מור אביו זצ''ל), לא אליו כיוונתי אלא למרן הגר''מ צדקא שליט''אהגה"צ רבי יצחק ברכה