במאמר פיו Active member 9 Nov 2023 #1 שמעתי שהרב יצחק בא אל הרב אלישיב (או אל גדול דור ליטאי אחר, לא זוכר בדיוק) ונאמר לו שכבר יש ספר שנקרא "עין יצחק" ושהשיב הרב יצחק בשנינות נפלאה. האם סיפור זה נכון? כתוב היכן שהוא?
שמעתי שהרב יצחק בא אל הרב אלישיב (או אל גדול דור ליטאי אחר, לא זוכר בדיוק) ונאמר לו שכבר יש ספר שנקרא "עין יצחק" ושהשיב הרב יצחק בשנינות נפלאה. האם סיפור זה נכון? כתוב היכן שהוא?
ה הצעיר ני"ו Well-known member 9 Nov 2023 #2 עין אחד משהו כזה זה היה עם הגאון רבי יששכר מאיר ע"ה רבו של הראש"ל שליט"א
במאמר פיו Active member 9 Nov 2023 #3 ליאב סעדון אמר: עין אחד משהו כזה זה היה עם הגאון רבי יששכר מאיר ע"ה רבו של הראש"ל שליט"א לחץ כדי להרחיב... כן משהו כזה. זה אמיתי??? מתועד היכן שהוא?
ליאב סעדון אמר: עין אחד משהו כזה זה היה עם הגאון רבי יששכר מאיר ע"ה רבו של הראש"ל שליט"א לחץ כדי להרחיב... כן משהו כזה. זה אמיתי??? מתועד היכן שהוא?
יצחק משען Well-known member 9 Nov 2023 #4 מחילה אבל זה היה עם הרב אלישיב ששאל הרי יש כבר עין יצחק של רבי יצחק אלחנן, וענהו נכון אבל יש שתי עינים
מחילה אבל זה היה עם הרב אלישיב ששאל הרי יש כבר עין יצחק של רבי יצחק אלחנן, וענהו נכון אבל יש שתי עינים
במאמר פיו Active member 9 Nov 2023 #5 יצחק משען אמר: מחילה אבל זה היה עם הרב אלישיב ששאל הרי יש כבר עין יצחק של רבי יצחק אלחנן, וענהו נכון אבל יש שתי עינים לחץ כדי להרחיב... כן, זה מה ששמעתי. יש מקור? זו שנינות נפלאה!
יצחק משען אמר: מחילה אבל זה היה עם הרב אלישיב ששאל הרי יש כבר עין יצחק של רבי יצחק אלחנן, וענהו נכון אבל יש שתי עינים לחץ כדי להרחיב... כן, זה מה ששמעתי. יש מקור? זו שנינות נפלאה!
מ מאן דהו Active member 9 Nov 2023 #6 במאמר פיו אמר: כן, זה מה ששמעתי. יש מקור? זו שנינות נפלאה! לחץ כדי להרחיב... אמר זאת הרבה פעמים. מובא בעלון בית מרן ויצא תשפ"ג: קבצים מצורפים ______השיעור השבועי - ויצא תשפ''ג 370.pdf ______השיעור השבועי - ויצא תשפ''ג 370.pdf 898.2 KB · צפיות: 7
במאמר פיו אמר: כן, זה מה ששמעתי. יש מקור? זו שנינות נפלאה! לחץ כדי להרחיב... אמר זאת הרבה פעמים. מובא בעלון בית מרן ויצא תשפ"ג:
במאמר פיו Active member 9 Nov 2023 #7 מאן דהו אמר: אמר זאת הרבה פעמים. מובא בעלון בית מרן ויצא תשפ"ג: הצג קובץ מצורף 14144 לחץ כדי להרחיב... מדהים, נפלא ממש! אני לא מאזין של השיעורים, וקורא לעיתים נדירות. תודה שהבאת את העלון בצורה מסודרת
מאן דהו אמר: אמר זאת הרבה פעמים. מובא בעלון בית מרן ויצא תשפ"ג: הצג קובץ מצורף 14144 לחץ כדי להרחיב... מדהים, נפלא ממש! אני לא מאזין של השיעורים, וקורא לעיתים נדירות. תודה שהבאת את העלון בצורה מסודרת
ע"ה ס"ט Well-known member 9 Nov 2023 #8 במאמר פיו אמר: מדהים, נפלא ממש! אני לא מאזין של השיעורים, וקורא לעיתים נדירות. תודה שהבאת את העלון בצורה מסודרת לחץ כדי להרחיב... אל תכתוב את זה...
במאמר פיו אמר: מדהים, נפלא ממש! אני לא מאזין של השיעורים, וקורא לעיתים נדירות. תודה שהבאת את העלון בצורה מסודרת לחץ כדי להרחיב... אל תכתוב את זה...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 10 Nov 2023 #9 מאן דהו אמר: אמר זאת הרבה פעמים. מובא בעלון בית מרן ויצא תשפ"ג: הצג קובץ מצורף 14144 לחץ כדי להרחיב... גם בעלון של ניתבים תשפ"א:
מאן דהו אמר: אמר זאת הרבה פעמים. מובא בעלון בית מרן ויצא תשפ"ג: הצג קובץ מצורף 14144 לחץ כדי להרחיב... גם בעלון של ניתבים תשפ"א: