דבק בתורת מרן
Well-known member
עכשיו כתבת שזו לא הדרך, לא?במקום להביא תמונות של מרן לפעול למען כבודו של מרן.
לא הצלחתי להבין מהי דרכך כעת (כמובן שאני מסוקרן מאוד להכיר את מי שעומד מאחורי צמד מילים האלו - יצחק כהן הי"ו)
עכשיו כתבת שזו לא הדרך, לא?במקום להביא תמונות של מרן לפעול למען כבודו של מרן.
יהודי יקר עם לב טוב ועוד הרבה דברים טובים. ככה ממה שאני התרשמתי ממנו בפורום.כמובן שאני מסוקרן מאוד להכיר את מי שעומד מאחורי צמד מילים האלו - @יצחק כהן הי"ו
כתבתי שכל אחד עושה תמונות למען כבודו של מרן,עכשיו כתבת שזו לא הדרך, לא?
לא הצלחתי להבין מהי דרכך כעת (כמובן שאני מסוקרן מאוד להכיר את מי שעומד מאחורי צמד מילים האלו - יצחק כהן הי"ו)
יהודי - כןיהודי יקר עם לב טוב ועוד הרבה דברים טובים. ככה ממה שאני התרשמתי ממנו בפורום.
יהודי יקר עם לב טוב ועוד הרבה דברים טובים. ככה ממה שאני התרשמתי ממנו בפורום.
צריך להוסיף, יהודי יקר ועניו.יהודי - כן
יקר - פחות
עם לב - כן
טוב - פחות.
יהודי שהחליט לדבר היום בקודים אולי בהמשך הלילה נוכל לגלות מה מסתתר מאחורי צמד המילים ''כרגע לעשות למען כבודו של מרן'' וכן את הקוד שהביא במקום אחר .....לא הצלחתי להבין מהי דרכך כעת (כמובן שאני מסוקרן מאוד להכיר את מי שעומד מאחורי צמד מילים האלו - @יצחק כהן הי"ו
בגלל מה שכתבת ויותר מזה, לכן חשקה נפשי להכירו (במיוחד כשגובר החשש שמא אני מכירו משכבר הימים)יהודי יקר עם לב טוב ועוד הרבה דברים טובים. ככה ממה שאני התרשמתי ממנו בפורום.
הקוד הראשון הוא:יהודי שהחליט לדבר היום בקודים אולי בהמשך הלילה נוכל לגלות מה מסתתר מאחורי צמד המילים ''כרגע לעשות למען כבודו של מרן'' וכן את הקוד שהביא במקום אחר .....
קרית מלאכי פינת אשקלון מזרח(במיוחד כשגובר החשש שמא אני מכירו משכבר הימים)
הרב ישר, הרב של עכו.מי זה הרב בצד ימין
למה לשנות ?!?!?!חושבני שכדאי לשנות את הכותרת מהרב למרן זה יותר מתאים.
יש ממך מעט בירושלים בכל אופן?קרית מלאכי פינת אשקלון מזרח