• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

הרב יצחק יוסף-תמונות

עכשיו כתבת שזו לא הדרך, לא?

לא הצלחתי להבין מהי דרכך כעת (כמובן שאני מסוקרן מאוד להכיר את מי שעומד מאחורי צמד מילים האלו - יצחק כהן הי"ו;))
כתבתי שכל אחד עושה תמונות למען כבודו של מרן,
הכבוד של מרן זה לא תמונות (למרות שאני מחבב מאוד תמונות. ואוהב מאוד לפרסם תמונות)
אבל כרגע זה לא הענין כרגע זה כבודו של מרן

לא הצלחתי להבין מהי דרכך כעת (כמובן שאני מסוקרן מאוד להכיר את מי שעומד מאחורי צמד מילים האלו - @יצחק כהן הי"ו
יהודי שהחליט לדבר היום בקודים אולי בהמשך הלילה נוכל לגלות מה מסתתר מאחורי צמד המילים ''כרגע לעשות למען כבודו של מרן'' וכן את הקוד שהביא במקום אחר .....

יהודי שהחליט לדבר היום בקודים אולי בהמשך הלילה נוכל לגלות מה מסתתר מאחורי צמד המילים ''כרגע לעשות למען כבודו של מרן'' וכן את הקוד שהביא במקום אחר .....
הקוד הראשון הוא:
שלצערי הרב אנחנו נותנים לציבור מקלות כדי להכות אותנו.
והקוד השני הוא:
........ (צא"פ)

1725231892144.png

עכו: איגוד ישיבות בין הזמנים בעכו זכו הערב לשיעור חיזוק עם סיום בין הזמנים ממרן פוסק הדור הראשון לציון רבי יצחק יוסף שליט"א עשרות אברכים ובני הישיבות תושבי העיר השתתפו במעמד.

מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א השתתף במעמד סיום בין הזמנים בעיר עכו שנערך ע"י איגוד בני הישיבות בעכו ביוזמת חבר המועצה דוד בנסל, עוד השתתפו הרב יוסף ישר שליטא, יו"ר המועצה הדתית עופר כהן, מנהל תרבות יהודית שמעון דיין, עשרות אברכים ובני הישיבות ותושבי העיר, במעמד נערכו סיומו מסכתות רבים ע"י בני הישיבות. (דרך המלך)

1725262454150.png

חזור
חלק עליון