חכם ש.איזה בן?
חכם ש.איזה בן?
איך חכם ש. אחרי שהוא נולד כבר לא היה מצלמות פילמיםחכם ש.
כשאני הייתי ילד עדיין היה.איך חכם ש. אחרי שהוא נולד כבר לא היה מצלמות פילמים
הוא לא בין הצעירים ?כשאני הייתי ילד עדיין היה.
והוא מבוגר ממני בהרבה
אם היה רוצה שתדע היה כותב את שמו.......הוא לא בין הצעירים ?
היא גופא חשבתי כי האות הראשונה.....אם היה רוצה שתדע היה כותב את שמו.......
גם אני שמעתי המעשה, אבל מנהגו מיכאל מימון.הראיה שלך נכונה, אבל אני חושב שאין רצונו של מרן שליט"א שזה יפורסם.
ומעשה שהיה לפני כמה שנים, שהלך עם משפחתו לטיול בגן החיות, ונצמד אליהם אדם אחד שצילם אותו כל הזמן, ובנו של מרן שליט"א ביקש ממנו להפסיק לצלם כי זהו טיול משפחתי וכו', והלה סירב והמשיך בצילום. וכשראה כך מרן שליט"א הרים את עיניו והסתכל בו, ולפתע נשרפה המצלמה (אם זכורני היה זה "פילים" בזמנו). ויהי לפלא.
כן שמעתי מבנו בעל המעשה.
ניתן לקרוא כאן סיפורים נוספים על מרן הראש"ל שליט"אגם אני שמעתי המעשה, אבל מנהגו מיכאל מימון.
אשמח שתשלח לי באישייש לי הקלטה של חופה שערך והייתי נוכח
באמת ניגונים שמיוחד לשמוע
שלח נא אלי מייל או שלח לי מיל שלךאשמח שתשלח לי באישי
מעשה דומה היה עם הבבא סאלי שהיה צלם אחד [אם איני טועה הרב היה סנדק בברית] והפלאש היה מפריע לרב, והרב הניף ידו - והפלאש נשרף. הצלם החליף את הפלאש, ושוב החל לצלם - ושוב הרב הניף ידו והפלאש נשרף, עד שהבין שאין הדבר נוח לרב, והפסיק...הראיה שלך נכונה, אבל אני חושב שאין רצונו של מרן שליט"א שזה יפורסם.
ומעשה שהיה לפני כמה שנים, שהלך עם משפחתו לטיול בגן החיות, ונצמד אליהם אדם אחד שצילם אותו כל הזמן, ובנו של מרן שליט"א ביקש ממנו להפסיק לצלם כי זהו טיול משפחתי וכו', והלה סירב והמשיך בצילום. וכשראה כך מרן שליט"א הרים את עיניו והסתכל בו, ולפתע נשרפה המצלמה (אם זכורני היה זה "פילים" בזמנו). ויהי לפלא.
כן שמעתי מבנו בעל המעשה.
כנ"ל שמעתיו כמה פעמים שר שירים מזרחייםמלבד זה בביתו הוא משורר שירים חסידים אבל רק בזמנים שא"א להקליט
אני די בטוח שהוא התכוון לשירים קצת אחרים...ביקשו הקלטה של מרן הרב יצחק יוסף ששר, הנה היא !
VID_20231017_145704_269.mp4
drive.google.com
כנראה יש שם נשיםמצורפת הסרטה נפלאה ביותר מהשבוע של רבינו שליט"א בשבע ברכות של משפ' החזנים ניסן מבית הכנסת שלו מאזין לפיוט בתי צאי מפיהם ונהנה עד למאוד וגם מנופף ומתופף בידיו. כדאי לדבר עם נטפרי שיפתחו כי יש שמחה גדולה לראות את הוידאו הזה.
אני לא מאמין שרבינו ישב במקום שיש בו נשים בפרט שזה משפחה חרדים שיודעים את הכללים , כנראה שזה ערוץ שחסום משום מהכנראה יש שם נשים
חבל כי אפשר לטשטש ויפתחו לכולם