נציין את מה שאירע אתמול כאשר בליל ז׳ ברכות האחרון של החתונה שביקשו מהראשל״צ הגרש״מ עמאר לדבר, תיקן מרן הראשל״צ הגר״י יוסף ואמר ׳מרן הראשל״צ׳ על עמיתו הגרשמ״ע. ודפח״ח.
נציין את מה שאירע אתמול כאשר בליל ז׳ ברכות האחרון של החתונה שביקשו מהראשל״צ הגרש״מ עמאר לדבר, תיקן מרן הראשל״צ הגר״י יוסף ואמר ׳מרן הראשל״צ׳ על עמיתו הגרשמ״ע. ודפח״ח.
באור ליום רביעי האחרון. שם שם באירוע המצולם.נציין את מה שאירע אתמול כאשר בליל ז׳ ברכות האחרון של החתונה שביקשו מהראשל״צ הגרש״מ עמאר לדבר, תיקן מרן הראשל״צ הגר״י יוסף ואמר ׳מרן הראשל״צ׳ על עמיתו הגרשמ״ע. ודפח״ח.
הראש״ל הגר״י יוסף, בניחום אצל משפחת הק׳ הרב צבי קוגן הי״ד, שליח חב״ד באמירויות שנרצח בידי בני עוולה
הצג קובץ מצורף 28322
בעצרת שנערכה בהיכל ישיבת "נר שמואל" בשכונת הר נוף-ירושלים לזכרו של ראש הישיבה הגאון הרב חיים שלום ישראל סיפר מרן הראשון לציון הגאון הגדול הרב יצחק יוסף שליט"א בשבחו של ראש הישיבה זצ"ל שזכה להעמיד תלמידים הרבה ובניהם ראשי ישיבות ומרביצי תורה.
וכן הוסיף הראש"ל לשבח את תלמידי הישבה על חזרתם על המסכתות שלמדו בשנים עברו ועל המבחנים הרבים שעושים, ובכך קונים הם קנין נצח במסכתות אלו כמאמרם ז"ל "הלומד ואינו חוזר כזורע ואינו קוצר". וברכם ישזכו לעסוקי שמעתתא אליבא דהלכתא ויזכו לעמול על התורה ועל העבודה.
בהמשך העצרת העלו הרבנים דברים לזכרו של ראש הישיבה זצ"ל שזכה לעמול בתורה ולהעמיד תלמידים הרבה, והכל מתוך צניעות והצנע לכת. יהא זכרו ברוך.
צילום: שמואל דריי
חדשות 'דרך המלך'
הצג קובץ מצורף 28309
הרב עמאר עובר לבית וגן?איפה שעובר בקרוב...
הכולל שלו.הרב עמאר עובר לבית וגן?
אמרו לי שהוא קנה שם בית ב15 מליון אז הוא עובר לא?הכולל שלו.
כבר עבר.
תגיד לאומר דלא יבלבל המוחין.אמרו לי שהוא קנה שם בית ב15 מליון אז הוא עובר לא?
שמא כבודו שכן?תגיד לאומר דלא יבלבל המוחין.
הגרש"מ שליט"א נשאר פה בגבעת המבתר.
אה, לא יודע כך פירסמו ואמרו לי אנשין דלפי מה דאמר כבודו מבלבלין את מוחינותגיד לאומר דלא יבלבל המוחין.
הגרש"מ שליט"א נשאר פה בגבעת המבתר.