מתלמידי מרן הראש"ל
Moderator
ר' יצחק כהן הי"ו קח את העניינים לידיים אולי תפתח שרשור של מאחורי הקלעים של תמונות הרב יצחק כמו שיש מאחורי הקלעים של השיעור השבועי
רק רציתי לראות לך איך אין לדבר סוף.................ר' יצחק כהן הי"ו קח את העניינים לידיים אולי תפתח שרשור של מאחורי הקלעים של תמונות הרב יצחק כמו שיש מאחורי הקלעים של השיעור השבועי
נו וזה נראה לך נורמאלי אני בסך הכל רוצה לראות תמונת של הרב ואני רואה דיונים ע''ג דיונייםרק רציתי לראות לך איך אין לדבר סוף.................
אבל........נו וזה נראה לך נורמאלי אני בסך הכל רוצה לראות תמונת של הרב ואני רואה דיונים ע''ג דיוניים
אין לדבר סוף......
ראש הכולל לראשל"צ: "יש ביקוש לשמוע את הרב" - אמס
מרן הראשון לציון רבי יצחק יוסף מסר אתמול שיעור בהלכות חנוכה בכולל 'זכות עזרא' | כך זה נראהwww.emess.co.il
מוזר.מרן הראש"ל בשיעור בישיבת "פורת יוסף - גאולה" - המרכז למורשת מרן - הרב עובדיה יוסף
כמידי שנה בימי החנוכה, הגיע היום מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א לישיבת פורת יוסף גאולה, ומסר שיעור מעמיק למאות אברכים ובני תורה, במסגרת הפעילות של הרב שמואל כהן שליט"א.moreshet-maran.com
מה מוזרמוזר.
בכותרות כתוב באחד:מה מוזר
בשביל מה להטריח את רבינו לא חבל יש הרבה רבנים שיכולים למסור שיעור בהלכה סתם ככה אל תטריח את מרן.מישהו יודע איך אני יכול להזמין את הרב יצחק יוסף לשיעור בהלכה בבית הכנסת שלי ? (בערך 350 איש).
למה זה טרחה? אדרבה, כשאומרים למרן שליט"א להגיע לאיזה מקום, בעיניי ראיתי שישר אומר תסדר לי שיעור תורה, למסור שם, שלא יהיה ביטול תורה. וזה הדרך להוציא אותו לאירועים...בשביל מה להטריח את רבינו לא חבל יש הרבה רבנים שיכולים למסור שיעור בהלכה סתם ככה אל תטריח את מרן.
חוץ מזה שלא נראה לי שיש סיכוי שתצליח להביא אותו
ונראה לי גם כוונת השואל שבלי מרן לא יהיה 350 איש!בשביל מה להטריח את רבינו לא חבל יש הרבה רבנים שיכולים למסור שיעור בהלכה סתם ככה אל תטריח את מרן.
חוץ מזה שלא נראה לי שיש סיכוי שתצליח להביא אותו
מה להטריח אדרבא שיעור תורה שישבו שם 350 איש שיגיעו רק בגלל שמרן הגיע כמה זיכוי הרבים אין לי ספק שמרן ישמח לבואבשביל מה להטריח את רבינו לא חבל יש הרבה רבנים שיכולים למסור שיעור בהלכה סתם ככה אל תטריח את מרן.
אמיתי ? חבל אנחנו מאוד רוצים לארגן משהו כזה האמת מרן לעולם לא הגיע זה ציבור גדול שכולם הולכים לאורו של מרן שליט"אחוץ מזה שלא נראה לי שיש סיכוי שתצליח להביא אותו
ידידי מה שאני שמעתי ממישהו שמקורב אל רבי יצחק אולי אתה לא יודע אבל זה מושגים בהתמדה שקשה לחשוב שגם בדור החומרי הזה יש דברים כאלו אני שמעתי סיפור הזוי מכלי ראשון שפשוט לא גורם לי להתחבר לקונספט שאתם מדברים פהמה להטריח אדרבא שיעור תורה שישבו שם 350 איש שיגיעו רק בגלל שמרן הגיע כמה זיכוי הרבים אין לי ספק שמרן ישמח לבוא
מחכים לשמוע. כי אנחנו מכירים עליו לא פחות סיפורים...אני שמעתי סיפור הזוי מכלי ראשון
ידידי מה שאני שמעתי ממישהו שמקורב אל רבי יצחק אולי אתה לא יודע אבל זה מושגים בהתמדה שקשה לחשוב שגם בדור החומרי הזה יש דברים כאלו אני שמעתי סיפור הזוי מכלי ראשון שפשוט לא גורם לי להתחבר לקונספט שאתם מדברים פה
....מחכים לשמוע. כי אנחנו מכירים עליו לא פחות סיפורים...