• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

הרב יצחק יוסף-תמונות

מוזר.

מישהו יודע איך אני יכול להזמין את הרב יצחק יוסף לשיעור בהלכה בבית הכנסת שלי ? (בערך 350 איש).
בשביל מה להטריח את רבינו לא חבל יש הרבה רבנים שיכולים למסור שיעור בהלכה סתם ככה אל תטריח את מרן.
חוץ מזה שלא נראה לי שיש סיכוי שתצליח להביא אותו

בשביל מה להטריח את רבינו לא חבל יש הרבה רבנים שיכולים למסור שיעור בהלכה סתם ככה אל תטריח את מרן.
למה זה טרחה? אדרבה, כשאומרים למרן שליט"א להגיע לאיזה מקום, בעיניי ראיתי שישר אומר תסדר לי שיעור תורה, למסור שם, שלא יהיה ביטול תורה. וזה הדרך להוציא אותו לאירועים...

ונראה לי גם כוונת השואל שבלי מרן לא יהיה 350 איש!

מה להטריח אדרבא שיעור תורה שישבו שם 350 איש שיגיעו רק בגלל שמרן הגיע כמה זיכוי הרבים אין לי ספק שמרן ישמח לבוא
אמיתי ? חבל אנחנו מאוד רוצים לארגן משהו כזה האמת מרן לעולם לא הגיע זה ציבור גדול שכולם הולכים לאורו של מרן שליט"א

--- בכל אופן אם משהו יודע מה לעשות בעניין אשמח למענה (אני מנסה בעוד כמה דרכים)

מה להטריח אדרבא שיעור תורה שישבו שם 350 איש שיגיעו רק בגלל שמרן הגיע כמה זיכוי הרבים אין לי ספק שמרן ישמח לבוא
ידידי מה שאני שמעתי ממישהו שמקורב אל רבי יצחק אולי אתה לא יודע אבל זה מושגים בהתמדה שקשה לחשוב שגם בדור החומרי הזה יש דברים כאלו אני שמעתי סיפור הזוי מכלי ראשון שפשוט לא גורם לי להתחבר לקונספט שאתם מדברים פה

ידידי מה שאני שמעתי ממישהו שמקורב אל רבי יצחק אולי אתה לא יודע אבל זה מושגים בהתמדה שקשה לחשוב שגם בדור החומרי הזה יש דברים כאלו אני שמעתי סיפור הזוי מכלי ראשון שפשוט לא גורם לי להתחבר לקונספט שאתם מדברים פה
מחכים לשמוע. כי אנחנו מכירים עליו לא פחות סיפורים...
....

חזור
חלק עליון