• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

הרב יצחק יוסף-תמונות

הערב בשירת הבקשות בבית הכנסת 'ויאמר אברהם' לעדת הג'רמוקלים
יש הסרטות משמחות מהערב הזה, אך נחכה לחכם שלום אריאלי ידידנו שיעלה הכל בצורה יפה ומסודרת, ונביא לכאן
מעניין הספר שמונח למרן על הסטנדר וליוסף אמר מסתמא על הרה"צ ר' יוסף ועקנין חסידא קדישא פרישא

כתבת שיש הסרטות ותחכה שיגיעו לידך, אז היה משמע שעדיין לא ראית אותן, ולכן היינו צריכים לתלות שנלמד כן מהתמונות.
אז מחילה לא הובנתי כהוגן, אצלי יש הסרטות פיראטיות, ושלום אריאלי מסריט הכל בצורה יפה עם הקלטה פנימית, וכשהוא יעלה את ההסרטה אני ישתדל להביא לכאן כיאה וכנאה למו"ר מרן שליט"א

הגאון הגדול רבי בן ציון מוצפי שליט"א שלח את ספרו החדש 'חודש בציון' למרן פוסק הדור הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה וזה לשון ההקדשה: "למעלת הגאון הגדול והנפלא, מדברנא דעמיה ורבה דאומתיה, בנן של קדושים אראלים ותרשישים מרן כמוהה"ר יצחק יוסף שליט"א הראשון לציון ונשיא מועצת חכמי התורה בהערכה רבה, בן ציון מוצפי".
1738014664861.png

הגאון הגדול רבי בן ציון מוצפי שליט"א שלח את ספרו החדש 'חודש בציון' למרן פוסק הדור הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה וזה לשון ההקדשה: "למעלת הגאון הגדול והנפלא, מדברנא דעמיה ורבה דאומתיה, בנן של קדושים אראלים ותרשישים מרן כמוהה"ר יצחק יוסף שליט"א הראשון לציון ונשיא מועצת חכמי התורה בהערכה רבה, בן ציון מוצפי".
הצג קובץ מצורף 30426
זה נקרא הכתרה רשמית.
אשרי העם שכך לו.

הצג קובץ מצורף 30426
מחילה על ההערה . הרב מוצפי הוציא לאחרונה 5 ספרים . 2 כרכים ברכות בציון , ו3 כרכים תפארת ציון. הספר חודש בציון זה יצא לפחות לפני שנתים
אתכם הסליחה

יש המון. אני ינסה להעלות יותר מאוחר אי''ה, מקווה שהרב @יצחק כהן הי"ו יקדים אותי, בפרט שהוא נהיה שקט מדאי לאחרונה בשם הנ''ל
למה הרב אני לא נכנס כל יום אלא כל כמה ימים
אכן כן הגיעו התמונות בל"נ העלה או היום או מחר בערב.
(אני צריך שמשהוא ירגיע אותי קצת על הפורום, יש כמה שמחבלים בכרמים, ומסכסכים ומוצאים שם רע על הפורום. וזה משפיע)
ה' יצילנו

למה הרב אני לא נכנס כל יום אלא כל כמה ימים
אכן כן הגיעו התמונות בל"נ העלה או היום או מחר בערב.
(אני צריך שמשהוא ירגיע אותי קצת על הפורום, יש כמה שמחבלים בכרמים, ומסכסכים ומוצאים שם רע על הפורום. וזה משפיע)
ה' יצילנו
ברוך הבא, עזוב שטויות, פורום כזה לא תמצא בשום מקום בעולם! באחריות.

חזור
חלק עליון