• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

הרב יצחק יוסף-תמונות

מדברי הרב אברהם יוסף בתוכניתו בקול חי: "אבינו מורנו כיהן כרב הראשי והראשון לציון, ולאחר שסיים את כהונתו, הוא לא פסק מלזכות את הרבים, הוא המשיך ועשה רבות למען כלל ישראל. אני יודע ואני שמח בכך, שגם אחי הרב יצחק, ברוך השם, הולך באותה דרך, הוא גאון בתורה, הוציא לאור במהלך כהונתו את השו"ת הראשון לציון, עשה חיל בהרבה תחומים, ובפרט בשנה האחרונה, מאז האסון בשמחת תורה שנה שעברה, יד ביד עם הרב הראשי לצה״ל, הלך כמהלך בין הטיפות".

מדברי הרב אברהם יוסף בתוכניתו בקול חי: "אבינו מורנו כיהן כרב הראשי והראשון לציון, ולאחר שסיים את כהונתו, הוא לא פסק מלזכות את הרבים, הוא המשיך ועשה רבות למען כלל ישראל. אני יודע ואני שמח בכך, שגם אחי הרב יצחק, ברוך השם, הולך באותה דרך, הוא גאון בתורה, הוציא לאור במהלך כהונתו את השו"ת הראשון לציון, עשה חיל בהרבה תחומים, ובפרט בשנה האחרונה, מאז האסון בשמחת תורה שנה שעברה, יד ביד עם הרב הראשי לצה״ל, הלך כמהלך בין הטיפות".
יש המשך לדבריו?

"זכינו השבוע להכתרתו של אחי, הרב דוד", פתח הרב אברהם יוסף את תוכניתו, 'שמור וזכור' בקול חי. "מספר מילים יש בפי לומר לקהל המאזינים, קודם כל תודה לקדוש ברוך הוא על המשכיות שרשרת הדעות להכתרתו של אחי כראשון לציון, ולאחר שנים רבות ברוך השם של הכהונה של אחי, אחי הגאון הגדול, הרב רבי יצחק הראשון לציון".

הרב יוסף הדגיש: "אין בלבי ספק שהקדוש ברוך הוא בשמיים, ואבינו שבשמיים שמחים על שרשרת הדורות הזו, עשייה לשם שמיים בזיכוי הרבים. גם אחי הרב יצחק, וגם אחי הרב דוד, ידועים בעשייה שלהם לא מכורח התפקיד, הם ידועים כבר משנים קדמוניות. הגדיל לעשות אחי הרב יצחק, שעוד משחר בחרותו, הוציא לאור את הספר ילקוט יוסף, שהוא בעצם הפסקים של אבינו מורנו, ללכת בשרשרת של הדורות למרן רבי יוסף קארו, כפי הנהגתו של אבינו מורנו".

עוד אמר הרב יוסף: "אבינו מורנו כיהן כרב הראשי והראשון לציון, ולאחר שסיים את כהונתו, הוא לא פסק מלזכות את הרבים, הוא המשיך ועשה רבות למען כלל ישראל. אני יודע ואני שמח בכך, שגם אחי הרב יצחק, ברוך השם, הולך באותה דרך, הוא גאון בתורה, הוציא לאור במהלך כהונתו את השו"ת הראשון לציון, עשה חיל בהרבה תחומים, ובפרט בשנה האחרונה, מאז האסון בשמחת תורה שנה שעברה, יד ביד עם הרב הראשי לצה״ל, הלך כמהלך בין הטיפות".

מידות נפלאות וכח פרגון שלא קיים היום! ועוד הוא הגדול מבין השלושה!!!

נשמח לתמונות אם אפשר פשוט חסום לי

חזור
חלק עליון