• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

הרצאות מרתקות לקעמפים וכיו"ב

דוד א

Well-known member
מדובר באדם ירא שמים משכמו ומעלה.
הולך בדרך רבותינו.
בעל ידע נרחב מאוד בהיסטוריה של עם ישראל

[יש לו גם הרצאות בעניין השואה, מתאים לימים אלו]

קבצים מצורפים

• הרצאות לקמעמים וכו'.pdf
    81.1 KB · צפיות: 56
כן אני ראיתי רק את זה שהוא בעיתוך הדרך וירדתי מהעניין
טוב,
תמשיכו להילחם בכלום ...
חשבתי שיש לכם קצת רמה,
מדובר בשכיר שיש לו רקע חשוב בנושא,
אדם ירא שמים ללא חשש בעיות השקפה ..
שהתחיל לעבוד שם לפרנסתו בחודשים האחרונים.
אגב,
יש לי רעיון אדיר !!!!!
מי שמפרסם שם - לא קונים אצלו !!
[אין לי גישה לעיתון הזה, למי שיש שיודיע..]

אתה צודק במאה אחוז,
אבל נראה לי שזה בהחלט עדיף על פני סתם מופעי צחוק וכו'
בפרט שמדובר באדם שיודע להדגיש היטב את יד ה' בכל מקום.
מהמודעה שהעלת נראה קצת יותר שהוא טוב בלהראות את ההצלחות והחידושים וכל היכולות שיש לצבא
אני לא מכריו ולא מדבר עליו אישית, אבל בתחומים שעליהם הוא בקי נראה לי קצת רחוק מיד ה', לא?
1722545586160.png

מהמודעה שהעלת נראה קצת יותר שהוא טוב בלהראות את ההצלחות והחידושים וכל היכולות שיש לצבא
אני לא מכריו ולא מדבר עליו אישית, אבל בתחומים שעליהם הוא בקי נראה לי קצת רחוק מיד ה', לא?
הצג קובץ מצורף 23447
לא יודע איך הבנת את זה, יתכן,
אני מדבר מתוך שיחה ארוכה שלי איתו.
עכ"פ,
אם הדבר נוגע למעשה,
אפשר להרים אליו טלפון ו'לגלגל' שיחה נעימה ולהרגיש את רוח הדברים, אין טעם לטחון מים
כל כוונתי כאן היא רק לעזור ליהודי בפרנסה.
כל טוב

מה זה משנה איפה הוא עובד? וכי הוא עדיף מכל הרשעים שמביאים לקמפים כמו אמיר חצרוני ודעימיה?
אני אישית נהנה מאוד מהמדריך שרגא שמידלר שהוא בעל ידע עצום בהיסטוריא ובמקומות נדירים בארץ

הצג קובץ מצורף 23447
כתוב "בהשקפה תורנית אמונית"

כתוב "בהשקפה תורנית אמונית"
אע"פ שגם אני נתתי את ליבי על מילים אלו,
מ"מ לפי רשימת הנושאים ושאר התוכן כמו סיבוב ברפיח, נראה לי שזה הולך יותר למקומות אפלים תרתי משמע

ומ"מ כבר מלתי אמורה שאיני מדבר עליו אישית מאחר ואיני מכירו רק נותן לב וענים לראות לא כל אחד בעל חזות כ=זו או אחרת שייך כבר למחנה שלנו ובמיוחד לא לבחורי ישיבות שמעצבים להם את הדרך (תרתי משמע) לכל חייהם

אע"פ שגם אני נתתי את ליבי על מילים אלו,
מ"מ לפי רשימת הנושאים ושאר התוכן כמו סיבוב ברפיח, נראה לי שזה הולך יותר למקומות אפלים תרתי משמע

ומ"מ כבר מלתי אמורה שאיני מדבר עליו אישית מאחר ואיני מכירו רק נותן לב וענים לראות לא כל אחד בעל חזות כ=זו או אחרת שייך כבר למחנה שלנו ובמיוחד לא לבחורי ישיבות שמעצבים להם את הדרך (תרתי משמע) לכל חייהם
נו נו.

חזור
חלק עליון