א אברך Member 26 Jan 2022 #1 השבוע עדיין לא קיבלתי את העלון למייל [בדרך כלל מגיע ביום ג] האם רק אני לא קיבלתי או לכל המנויים לא הגיע?
השבוע עדיין לא קיבלתי את העלון למייל [בדרך כלל מגיע ביום ג] האם רק אני לא קיבלתי או לכל המנויים לא הגיע?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 Jan 2022 #2 איני יודע, אבל ב"כל העלונים" הביאו את העלון, אז כנראה שהם כן קיבלו אותו...
מורשת מרן Administrator חבר צוות 26 Jan 2022 #3 אברך אמר: השבוע עדיין לא קיבלתי את העלון למייל [בדרך כלל מגיע ביום ג] האם רק אני לא קיבלתי או לכל המנויים לא הגיע? לחץ כדי להרחיב... היה עיכוב קטן. כעת המערכת התחילה לשלוח.
אברך אמר: השבוע עדיין לא קיבלתי את העלון למייל [בדרך כלל מגיע ביום ג] האם רק אני לא קיבלתי או לכל המנויים לא הגיע? לחץ כדי להרחיב... היה עיכוב קטן. כעת המערכת התחילה לשלוח.
אושרי רביב Well-known member 27 Jan 2022 #5 מורשת מרן אמר: היה עיכוב קטן. כעת המערכת התחילה לשלוח. לחץ כדי להרחיב... למה התחילו לשלוח ולוקח זמן, אפשר לעשות קבוצה של מיילים בשביל שליחה ובשנייה אחת זה שולח לכולם. לתועלת המערכת.
מורשת מרן אמר: היה עיכוב קטן. כעת המערכת התחילה לשלוח. לחץ כדי להרחיב... למה התחילו לשלוח ולוקח זמן, אפשר לעשות קבוצה של מיילים בשביל שליחה ובשנייה אחת זה שולח לכולם. לתועלת המערכת.
א איש תם Well-known member 27 Jan 2022 #6 אושרי רביב אמר: למה התחילו לשלוח ולוקח זמן, אפשר לעשות קבוצה של מיילים בשביל שליחה ובשנייה אחת זה שולח לכולם. לתועלת המערכת. לחץ כדי להרחיב... אם יש יותר ממאה כתובות, זה נחסם ע"י ג'ימל. לכן צריך מערכת דיור ששולחת אחד אחד.
אושרי רביב אמר: למה התחילו לשלוח ולוקח זמן, אפשר לעשות קבוצה של מיילים בשביל שליחה ובשנייה אחת זה שולח לכולם. לתועלת המערכת. לחץ כדי להרחיב... אם יש יותר ממאה כתובות, זה נחסם ע"י ג'ימל. לכן צריך מערכת דיור ששולחת אחד אחד.