א אהרן כהן Well-known member 5 מאי (5) 2022 #1 ראו המצו"ב, מישהו יודע מי המו"ל ופרטי התקשרות? קבצים מצורפים ויאמר יצחק.png 350.8 KB · צפיות: 12
NKC Well-known member 6 מאי (5) 2022 #2 שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד www.sefer.org.il
שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד www.sefer.org.il
א אהרן כהן Well-known member 6 מאי (5) 2022 #3 NKC אמר: שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד www.sefer.org.il לחץ כדי להרחיב... תודה, אך אני צריך את פרטי המו"ל עצמו, ולא את החנות שמוכרת את זה.
NKC אמר: שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד שו"ת ויאמר יצחק|שו"ת ויאמר יצחק רבי יצחק בן וואליד|ספר שו"ת ויאמר יצחק בן וואליד www.sefer.org.il לחץ כדי להרחיב... תודה, אך אני צריך את פרטי המו"ל עצמו, ולא את החנות שמוכרת את זה.
א אהרן כהן Well-known member 8 מאי (5) 2022 #5 NKC אמר: מי שמוכר יבדוק לך איזה הוצאה זה... לחץ כדי להרחיב... בדרך כלל כל החנויות האלו הם לא מקבלים מבעל הספר ישירות, אלא מ"מפיץ". לא משנה, מישהו שלח לי בפרטי את פרטי המו"ל, והייתי איתו בקשר. ייש"כ על המאמץ.
NKC אמר: מי שמוכר יבדוק לך איזה הוצאה זה... לחץ כדי להרחיב... בדרך כלל כל החנויות האלו הם לא מקבלים מבעל הספר ישירות, אלא מ"מפיץ". לא משנה, מישהו שלח לי בפרטי את פרטי המו"ל, והייתי איתו בקשר. ייש"כ על המאמץ.
יצחק משען Well-known member 8 מאי (5) 2022 #6 אהרן כהן אמר: בדרך כלל כל החנויות האלו הם לא מקבלים מבעל הספר ישירות, אלא מ"מפיץ". לא משנה, מישהו שלח לי בפרטי את פרטי המו"ל, והייתי איתו בקשר. ייש"כ על המאמץ. לחץ כדי להרחיב... אולי כדאי שתעדכן אותנו. למקרה שמישהו ירצה לקנות ישירות ממנו
אהרן כהן אמר: בדרך כלל כל החנויות האלו הם לא מקבלים מבעל הספר ישירות, אלא מ"מפיץ". לא משנה, מישהו שלח לי בפרטי את פרטי המו"ל, והייתי איתו בקשר. ייש"כ על המאמץ. לחץ כדי להרחיב... אולי כדאי שתעדכן אותנו. למקרה שמישהו ירצה לקנות ישירות ממנו
א אהרן כהן Well-known member 8 מאי (5) 2022 #7 יצחק משען אמר: אולי כדאי שתעדכן אותנו. למקרה שמישהו ירצה לקנות ישירות ממנו לחץ כדי להרחיב... המו"ל הלא הוא הרב יהודה איטח - 02-5811532
יצחק משען אמר: אולי כדאי שתעדכן אותנו. למקרה שמישהו ירצה לקנות ישירות ממנו לחץ כדי להרחיב... המו"ל הלא הוא הרב יהודה איטח - 02-5811532
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 8 מאי (5) 2022 #8 אהרן כהן אמר: הרב יהודה איטח לחץ כדי להרחיב... מאהבת שלום?