זקן חכמי המועצת הג"ר משה מאיה שליט"א

אני קבלתי ואני בכולל ספרדי......
תפסיקו להיות רוטנים כל הזמן על לא כלום
למה אתה רוטן????

סה"כ ציטטי את דבריו של הראש"ל באותו עניין שהעלו כאן את רב מאיה

וחושבני כי זה הסתעפות כבר שאין מקומה אשכול הנ"ל, אני עוצר כאן

משה ויסברג: זקן מועצת חכמי התורה הגר"מ מאיה אירח היום בידידות לברכת שנה טובה את מנכ"ל כללית אלי כהן, מנהל המחלקה החרדית אברהם קונסקי ומנהלי המגזר במחוזות יוסי אוקנין, רפאל נמני ויצחק זברלו

IMG_20240917_014446_722.jpg

1727128196388.png

ראשי ארגון 'בוני עולם' עלו למעונו של זקן מועצת חכמי התורה מרן רבי משה מאיה שליט"א בהשתתפות חבר ועדת ההלכה של הארגון הגר"א יוסף שליט"א לטובת מגבית ימים נוראים תשפ'ה,: "בוני עולם מקיימים עולמות שלמים, וכן כל העוזרים במלאכת הקודש יזכו לשפע ברכה והצלחה ושנה טובה ומבורכת".
צילום יהודה פרקוביץ

הצג קובץ מצורף 25698

זקן חברי מועצת חכמי התורה מרן הגאון הגדול רבי משה מאיה שליט"א במשא חיזוק בעיר ביתר עלית בהשתתפות מאות מבני העיר בביה"מ תפארת דוד.
נראה שגם אם ירצו להכניס מאה אחת לא יוכלו, למה שלקר כשבתמונה רואים אחרת?!
כבוד של מי זה?

אברהם גרינצייג: זקן מועצת חכמי התורה הגר"מ מאיה לר"ע אלעד יהודה בוטבול שהגיע להתברך בביתו: "זכית להיות ראש עיר של כולם, מאחד ומקובל על כל החוגים והעדות בעיר. תמשיך באחדות הזאת לפתח עוד מוסדות חינוך, ישיבות ומוסדות בעיר. אלעד זקוקה לשנים של רוגע ושלווה"

IMG_20241010_001035_292.jpg

image.png

דרמה רגעים לפני החג, הרב משה מאיה, זקן מועצת חכמי התורה של ש"ס, בפגישת תמיכה מפתיעה עם המועמד לתפקיד הרב הראשי הרב קלמן בר. במכתב תמיכה כותב הרב מאיה: "שהרב בר הוא המועמד הראוי ואם היה בגוף הבוחר היה תומך בו לכתחילה" . צריך להזכיר שיש דיל בין סמוטריץ' (הרב מיכה הלוי)-לש"ס וזהו לכאורה הפרתו. אנו ה'הגזרה' נמשיך לעקוב נ"ב: שימו
❤️
לאתרוג היפה על השולחן קרדיט: הגזרה ועדכוני חדשות שוטפים

בית הגר״מ מאיה:״מרן שליט״א כתב אתמול י״ד תשרי מכתב תמיכה חד משמעי עבור המועמד לרבנות הראשית הגר״מ הלוי. כל מכתב אחר שפורסם הוא ישן ושייך לסיבוב הראשון בבחירות לרבנות. צר לנו שמפרסמים שקרים בשמו של הרב״.​

חזור
חלק עליון