• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

חברת ימות המשיח פתרונות תקשורת

מישהו יודע פרטים?
במשך זמן רב יש כל מיני ארגונים שמכפישים את שמם של חברת המשיח בטענה שהם מכשילים את הרבים וכו'.
חברת ימות המשיח טוענת שכל מטרתם של המכפישים היא מסיבות כלכליות, כיון שגם להם יש חברות תקשורת, וחברת ימות המשיח היא הכי מצליחה ומובילה, אז הם רוצים להוריד אותה, וזו הדרך שמצאו.
יתכן שפרטים נוספים יביאו ללשון הרע וכו', לכן בבקשה להיזהר.
נ.ב. אני לא מביע עמדה בעניין, אלא רק מציג את הדברים כפי שהם.

למרות מה שכתבו לעיל יש להיזהר ולהזהיר שבחברה זאת [לפחות עד לא מזמן] ניתן להגיע לקווים פסולים וטמאים עם גישה לשמיעת כל ערוצי התקשורת בטלוויזיה רח"ל
ושהשם ירחם על הנוער של היום עם מה הוא צריך להתמודד....
ורק ע"ז ראוי שיחרימו אותם!
ונפק"מ לכל הורה שיזהר על נפש בניו ! הרשעים הללו ושכמותם מכניסים לתוך הטלפון הכשר את כל הטומאות ושכל אחד יפקח עין...

נערך לאחרונה:
לפי מה שידוע החברה תיקנה הרבה דברים בעייתיים שהיו בעבר, כולל גישה לקווים פסולים שנחסמו
אבל אין על כך פיקוח והכל יכול להשתנות, וכן ככה"נ עדיין לא הכל בסדר, ויש עוד מה לתקן
ולכן אין תמיכה אבל לפרסם את המכתב הזה שכנראה נכתב לפני מספר שנים, אין זה נכון ולכן הרבנים יצאו בהבהרה

לא הבנתי, אתה מתכוין שגם אם הרבנים חותמים יתכן והם לא צודקים??? תמהני! מקווה שלא הבנתי אותך נכון...
כוונתו שגם אם יש חתימות של רבנים, יתכן והרבנים כלל לא חתמו.
אני מכיר מקרה שסיפר לי בעל המעשה-בעל העסק, שפרסמו מכתב עם חתימות רבנים נגד העסק שלו, ואח"כ שאלו את הרבנים שחתומים ואמרו שזה שקר וכזב ולהד"ם ומעולם לא חתמו על כך. יש בעוה"ר הרבה שמזייפים חתימות של רבנים לצורך העסק והרווח שלהם.

חזור
חלק עליון