• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועדכונים מחצרו של מרן ראש הישיבה רבי משה צדקה שליט"א

אמש שלח מרן פוסה"ד נשיא המועצת שליט"א את ספרו החדש "ילקו"י ברכות-כרך ב'" למרן הגר"מ צדקה

אשר קיבל את הספר בשמחה רבה ועיין בו במשך זמן ממושך כשקורת רוח מרובה נראית על פניו
IMG_3940-scaled.jpegIMG_3941-scaled.jpeg

נערך לאחרונה:
מרן הגר"מ צדקה הגיע בעיוה"כ להיכל ישיבת "אהל תורה" בשכונת רמת שלמה בראשות הגאון רבי שמעון מועלם, לשיחת חיזוק לקראת יום הכיפורים.

בדבריו אמר הגר"מ צדקה: "הקב"ה נתן לנו ימים שצריך לשמוח בהם. עשרת ימי תשובה זו מתנה גדולה. תנצלו את זה. אפשר בימים האלה לבטל מה שנגזר

בראש השנה, אנחנו נמצאים בימים של חבלי משיח שעליהם כתוב מי שרוצה להינצל מכך יעסוק בתורה, לא כתוב ללמוד, כתוב לעסוק בתורה, שזה יהיה

העסק שלנו, אני קורא לכולם, הם אומרים שנלך לצבא אני אומר כולם צריכים לבוא ללמוד בישיבות, רק ככה ינצלו".

בסיום דבריו שיבח את ראש הישיבה הגר"ש מועלם על הקמת הישיבה: "אני כל פעם מתרגש לראות מאות בחורים שיושבים כאן ושוקדים בלימוד, עוזבים הכל.

פעם מה היה לנו, זה סניגור גדול ליום הכיפורים שככה עולם התורה נראה היום"

לסיום ערך הגר"מ צדקה ברכת הלבנה ברוב עם עם מאות בני הישיבה, כפי שנוהג מידי שנה לפני יום הכיפורים. ולאחמ"כ ליוו רבני הישיבה ומאות הבחורים

את רכבו בשירה וריקודים.

צילום: יעקב כהן
הגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-11-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-12-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-14-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-19-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-20-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-23-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-24-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-27-1024x576.jpgהגרמ-צדקה-צלום-יעקב-כהן-28-1024x576.jpg

חזור
חלק עליון