ס"ט Well-known member אתמול ב 16:08 #21 נשיא מועצת חכמי התורה אמר: למה? א"ד ה' ישמרהו, חולה או משהו?! לחץ כדי להרחיב... בתוקף תפקידך כ @נשיא מועצת חכמי התורה אני מניח שעליך לדעת...
נשיא מועצת חכמי התורה אמר: למה? א"ד ה' ישמרהו, חולה או משהו?! לחץ כדי להרחיב... בתוקף תפקידך כ @נשיא מועצת חכמי התורה אני מניח שעליך לדעת...
זכירת יציאת מצרים Active member אתמול ב 16:08 #22 גם מרן זקן מועצת חכמי התורה שליטא עלה לביקור הנל בברכת התורה
זכירת יציאת מצרים Active member אתמול ב 16:18 #23 חיים אלוש אמר: מי הלא מעלי? לחץ כדי להרחיב... אתה שואל מי עומד מאחורי הקמפיין בברכת התורה
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member אתמול ב 16:26 #25 זכירת יציאת מצרים אמר: חיזוק מכל אינשי דלא מעלי וכו שלאחרונה הרימו ראשם בברכת התורה לחץ כדי להרחיב... חיים אלוש אמר: מי הלא מעלי? לחץ כדי להרחיב... סט אמר: בתוקף תפקידך כ @נשיא מועצת חכמי התורה אני מניח שעליך לדעת... לחץ כדי להרחיב... באמת, אבל באמת שאנני יודע במה מדובר..! עכ"פ נשגר מכאן בריאות איתנה לא"ד דשנים ורעננים יהיו!
זכירת יציאת מצרים אמר: חיזוק מכל אינשי דלא מעלי וכו שלאחרונה הרימו ראשם בברכת התורה לחץ כדי להרחיב... חיים אלוש אמר: מי הלא מעלי? לחץ כדי להרחיב... סט אמר: בתוקף תפקידך כ @נשיא מועצת חכמי התורה אני מניח שעליך לדעת... לחץ כדי להרחיב... באמת, אבל באמת שאנני יודע במה מדובר..! עכ"פ נשגר מכאן בריאות איתנה לא"ד דשנים ורעננים יהיו!
זכירת יציאת מצרים Active member אתמול ב 16:31 #26 סט אמר: דווקא ממש מעלי לחץ כדי להרחיב... זו דעתך ודעת מרן רהי הגריכ ומרן זקן המועצת הגרממ אחרת ואגב תפרט על איזה מעשים שנעשו אתה מדבר בברכת התורה
סט אמר: דווקא ממש מעלי לחץ כדי להרחיב... זו דעתך ודעת מרן רהי הגריכ ומרן זקן המועצת הגרממ אחרת ואגב תפרט על איזה מעשים שנעשו אתה מדבר בברכת התורה