מתלמידי מרן הראש"ל Moderator יום שני בשעה 11:51 #41 משתוקק להבין אמר: תענה אתה - מדוע הגיע לישיבת סיעה וחיזק את א"ד? לחץ כדי להרחיב... אני לא עונה כאן אני יכול לענות לך כאן
משתוקק להבין אמר: תענה אתה - מדוע הגיע לישיבת סיעה וחיזק את א"ד? לחץ כדי להרחיב... אני לא עונה כאן אני יכול לענות לך כאן
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member יום שני בשעה 11:54 #42 @זכירת יציאת מצרים @משתוקק להבין אני דן את כת"ר לכף זכות שכנראה ראשכם ורובכם בתורה, אולם בכל זאת בזמנכם הפנוי היכנסו למס' אשכולות בהם נידונו ועודם נידונים הדברים לאורך ולרוחב דבר דבור על אופניו בטוב טעם ודעת 1. מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי! 2. חדשות ועדכונים חוק הגיוס וכיוצ"ב 3. גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן] 4. מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא??? נערך לאחרונה: יום שני בשעה 12:00
@זכירת יציאת מצרים @משתוקק להבין אני דן את כת"ר לכף זכות שכנראה ראשכם ורובכם בתורה, אולם בכל זאת בזמנכם הפנוי היכנסו למס' אשכולות בהם נידונו ועודם נידונים הדברים לאורך ולרוחב דבר דבור על אופניו בטוב טעם ודעת 1. מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי! 2. חדשות ועדכונים חוק הגיוס וכיוצ"ב 3. גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן] 4. מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???
מ משתוקק להבין Active member יום שני בשעה 12:22 #43 מתלמידי מרן הראשל אמר: אני לא עונה כאן אני יכול לענות לך כאן לחץ כדי להרחיב... עיי"ש.
מ משתוקק להבין Active member יום שני בשעה 12:23 #44 נשיא מועצת חכמי התורה אמר: @זכירת יציאת מצרים @משתוקק להבין אני דן את כת"ר לכף זכות שכנראה ראשכם ורובכם בתורה, אולם בכל זאת בזמנכם הפנוי היכנסו למס' אשכולות בהם נידונו ועודם נידונים הדברים לאורך ולרוחב דבר דבור על אופניו בטוב טעם ודעת 1. מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי! 2. חדשות ועדכונים חוק הגיוס וכיוצ"ב 3. גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן] 4. מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא??? לחץ כדי להרחיב... עברתי על כל האשכולות שם, ואינני מבין מה אתה שח, אא"כ באמת יש דברים נסתרים שאני לא מודע להם. בכל מקרה עניתי באשכולות האלו חלק ממה שיש לי להגיב.
נשיא מועצת חכמי התורה אמר: @זכירת יציאת מצרים @משתוקק להבין אני דן את כת"ר לכף זכות שכנראה ראשכם ורובכם בתורה, אולם בכל זאת בזמנכם הפנוי היכנסו למס' אשכולות בהם נידונו ועודם נידונים הדברים לאורך ולרוחב דבר דבור על אופניו בטוב טעם ודעת 1. מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי! 2. חדשות ועדכונים חוק הגיוס וכיוצ"ב 3. גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן] 4. מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא??? לחץ כדי להרחיב... עברתי על כל האשכולות שם, ואינני מבין מה אתה שח, אא"כ באמת יש דברים נסתרים שאני לא מודע להם. בכל מקרה עניתי באשכולות האלו חלק ממה שיש לי להגיב.
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member יום שני בשעה 13:00 #45 משתוקק להבין אמר: עברתי על כל האשכולות שם, ואינני מבין מה אתה שח, אא"כ באמת יש דברים נסתרים שאני לא מודע להם. בכל מקרה עניתי באשכולות האלו חלק ממה שיש לי להגיב. לחץ כדי להרחיב... אל תשחק אותה... שם הובא באריכות כל הביזיון והרדיפה שעוברים הרבנים, ו... כן! ענו בפרוטרוט גם על עניין הביקור בחדר הסיעה, וכבר כתבתי לעיל- נשיא מועצת חכמי התורה אמר: אין עניין לענות לאחד שבכל כוחו עוצם עיניו מראות ברע! לחץ כדי להרחיב... ומכיון שא"ז נושא השרשור, חושבני שנעצור כאן, ונמשיך לדון במקומות הראויים לכך!
משתוקק להבין אמר: עברתי על כל האשכולות שם, ואינני מבין מה אתה שח, אא"כ באמת יש דברים נסתרים שאני לא מודע להם. בכל מקרה עניתי באשכולות האלו חלק ממה שיש לי להגיב. לחץ כדי להרחיב... אל תשחק אותה... שם הובא באריכות כל הביזיון והרדיפה שעוברים הרבנים, ו... כן! ענו בפרוטרוט גם על עניין הביקור בחדר הסיעה, וכבר כתבתי לעיל- נשיא מועצת חכמי התורה אמר: אין עניין לענות לאחד שבכל כוחו עוצם עיניו מראות ברע! לחץ כדי להרחיב... ומכיון שא"ז נושא השרשור, חושבני שנעצור כאן, ונמשיך לדון במקומות הראויים לכך!
זכירת יציאת מצרים Active member יום שני בשעה 14:05 #46 מתלמידי מרן הראשל אמר: עיין כאן ואל תגיד זורקים סיסמאות סתם תענה על זה לחץ כדי להרחיב... הרב רצה לכנס את המועצת ויש מחברי המועצת שלא רצו פשוט מאוד בברכת התורה
מתלמידי מרן הראשל אמר: עיין כאן ואל תגיד זורקים סיסמאות סתם תענה על זה לחץ כדי להרחיב... הרב רצה לכנס את המועצת ויש מחברי המועצת שלא רצו פשוט מאוד בברכת התורה
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member יום שישי בשעה 10:39 #47 בלימוד במטוס בדרך לפנמה נערך לאחרונה: יום שישי בשעה 10:56