• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועדכונים מחצר קודשו של הגאון הגדול רבי משה מאיה שליט"א

אברהם פריינד: פרסום ראשון: זקן חברי מועצת חכמי התורה הגר"מ מאיה, פנה בימים האחרונים לרבני המועצת בדרישה לקיים ישיבה דחופה בנושא חוק הגיוס.

במכתבו הדגיש הרב כי יש לכנס את חברי המועצת בהקדם האפשרי, והנחה: "נא לתאם עם אהובנו ר' אריה שליט"א", בהתייחס ליו"ר ש"ס, אריה דרעי.​

IMG_20250916_143617_067.jpg

אמש קיבל מרן הראש"ל פוסה"ד שליט"א ע"י ציר נאמן מכתב תודה וברכה מאת

זקן מועצת חכמי התורה הגר"מ מאיה שליט"א על ששלח לו את ספרו "ילקו"י -ברכות ב'"

בתחילת המכתב כינה את מרן שליט"א בין היתר "סמל לחיקוי בשקיעות בתורה ובכתיבה נפלאה"

בהמשך המכתב הודה למרן שליט"א וכתב "כיצד עדיין יש לכת"ר הזמן לזכור את הסובבים ולשלוח לנו את
פרותיו הטובים המתוקים מדבש ונופת צופים" וכן הביע את התפעלותו הרבה מן הספר.
1758189671855.jpeg

עוד פורסם
זקן המועצת מו״ר הגר״מ מאיה שליט״א הגיע במפתיע לישיבת סיעת ש״ס: ״הגעתי במיוחד לחזק את היו״ר הרב אריה דרעי למול כל ההכפשות נגדו ולומר בשם כל המועצת: כולנו מאחוריך!״

בפתח הביקור המפתיע, זקן המועצת מו״ר הגר״מ מאיה לחץ את ידו של הרב דרעי ואמר: ״באתי לבוא לברך ולהתברך. ראיתי כל מיני פשקווילים בבני ברק נגדכם, ואמרתי - אסור לי לעמוד מנגד. למרות שאני לא מרגיש טוב, אמרתי אני חייב לבוא ולומר לכם - יישר כוח ולהעיד בפני כולם, שלא העלימו מהמועצת מילה אחת. דיווחו לנו הכל והתקבלה החלטה שאנחנו צריכים להיאבק ולעשות כל מה שאנחנו יכולים. חזק וברוך, כל המועצת נמצאת מאחוריך!״.

בברכת התורה

עוד פורסם
זקן המועצת מו״ר הגר״מ מאיה שליט״א הגיע במפתיע לישיבת סיעת ש״ס: ״הגעתי במיוחד לחזק את היו״ר הרב אריה דרעי למול כל ההכפשות נגדו ולומר בשם כל המועצת: כולנו מאחוריך!״

בפתח הביקור המפתיע, זקן המועצת מו״ר הגר״מ מאיה לחץ את ידו של הרב דרעי ואמר: ״באתי לבוא לברך ולהתברך. ראיתי כל מיני פשקווילים בבני ברק נגדכם, ואמרתי - אסור לי לעמוד מנגד. למרות שאני לא מרגיש טוב, אמרתי אני חייב לבוא ולומר לכם - יישר כוח ולהעיד בפני כולם, שלא העלימו מהמועצת מילה אחת. דיווחו לנו הכל והתקבלה החלטה שאנחנו צריכים להיאבק ולעשות כל מה שאנחנו יכולים. חזק וברוך, כל המועצת נמצאת מאחוריך!״.
אגיב בזהירות המרבית: ציבור בני התורה אינו טיפש, אינו תמים, ולא נולד אתמול. נקודה.ע"כ.

אני רואה ומתבייש שמפלגתו של מרן זצוק"ל הגיע למצב כזה
רק תזכרו בני התורה הספרדים לא טיפשים ויבואו חשבון על כל מבזי מורשתו של מרן זצוק"ל ובמיוחד שפוגעים בכבוד בנו מרן שליט"א הדואג באמת לבני התורה
אני שואל מדוע לא עולים ברגל למרן שליט"א ומבקשים ממנו סליחה על הביזיון שרצו לעשות לא בעתון הדרך לגיהנום

חזור
חלק עליון