• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מו"ר מרן הראשון לציון שליט"א

איציק אוחנה ב'כיכר': על רקע חילול הקודש והצתת בית הכנסת וספרי הקודש - מרן הראשון לציון הגאון הרב יצחק יוסף המריא למסע חיזוק בקנדה. את המטוס הפרטי נידב נגיד נודע המסייע לעולם התורה.

get_attachment_url

איציק אוחנה ב'כיכר': על רקע חילול הקודש והצתת בית הכנסת וספרי הקודש - מרן הראשון לציון הגאון הרב יצחק יוסף המריא למסע חיזוק בקנדה. את המטוס הפרטי נידב נגיד נודע המסייע לעולם התורה.
אני לא יודע הסתכלתי כבר כמה פעמים על הסרטון שמרן עולה למטוס ובקטע שמרן מסתובב למצלמה לאחר שהתיישב הרגשתי ממש את מרן זיע"א להבחל"ח מסתכל, ממש דמות דיוקנו אבל מאוד חזקה, אני נפעם מאוד עד הרגע לא עצרתי במילין לכתוב את זה, כותב ושוב נפעם

אני לא יודע הסתכלתי כבר כמה פעמים על הסרטון שמרן עולה למטוס ובקטע שמרן מסתובב למצלמה לאחר שהתיישב הרגשתי ממש את מרן זיע"א להבחל"ח מסתכל, ממש דמות דיוקנו אבל מאוד חזקה, אני נפעם מאוד עד הרגע לא עצרתי במילין לכתוב את זה, כותב ושוב נפעם
אוי גם אני בדיוק הרגשתי כך ואף ראיתי באחד הספרים תמונה של מרן זצוק''ל בדיוק כמו של היבדל''ח מרן בנו שליט''א בפרט בתמונה הזאת
1749675803199.png

מסע היסטורי: תיעוד מרהיב ממסע הקודש של מנהיג הדור מרן הראש"ל רבנו יצחק יוסף שליט"א במונטריאול​

חזור
חלק עליון