מומלץ?
במאמר פיו Active member 20 ספטמבר (9) 2024 #2 לטעמי מאוד- ליקטו מפרשי התורה שעוזרים להבנת העניין ומיישבים שאלות בסיסיות שעולות. שווה את ה200 שקל שעולה לדעתי
לטעמי מאוד- ליקטו מפרשי התורה שעוזרים להבנת העניין ומיישבים שאלות בסיסיות שעולות. שווה את ה200 שקל שעולה לדעתי
A abc123 Well-known member 20 ספטמבר (9) 2024 #3 NKC אמר: מומלץ?הצג קובץ מצורף 25555 לחץ כדי להרחיב... כמה חלקים?
A abc123 Well-known member 20 ספטמבר (9) 2024 #5 NKC אמר: 1 לחץ כדי להרחיב... כמה ההרחבות שיש שם? אני עם מקרא מפורש ומאושר עד השמים.
פותח הדיון פותח הדיון NKC Well-known member 20 ספטמבר (9) 2024 #6 גם לי יש מקרא מפורש ומרוצה ממנו מאוד!. לכן שאלתי על שוטנשטיין אם שווה לקנות גם
A abc123 Well-known member 20 ספטמבר (9) 2024 #7 NKC אמר: גם לי יש מקרא מפורש ומרוצה ממנו מאוד!. לכן שאלתי על שוטנשטיין אם שווה לקנות גם הצג קובץ מצורף 25561 לחץ כדי להרחיב... חפש אותו בבית מדרש ותנסה ללמוד בו קצת ותראה אם מתאים לך.
NKC אמר: גם לי יש מקרא מפורש ומרוצה ממנו מאוד!. לכן שאלתי על שוטנשטיין אם שווה לקנות גם הצג קובץ מצורף 25561 לחץ כדי להרחיב... חפש אותו בבית מדרש ותנסה ללמוד בו קצת ותראה אם מתאים לך.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 19 Jan 2025 #8 מה ההבדל בין "מקרא מפורש" ל"שפה ברורה"? (חוץ מזה שבשפה ברורה יש תרגום מתחת למילים של אונקלוס).
פותח הדיון פותח הדיון NKC Well-known member 19 Jan 2025 #9 במקרא מפורש מובא בהערות כמה דעות על כל פסוק. בנוסף לביאור המקרא של עוז והדר שיש בשפה ברורה. זה כמו ההבדל בין מתיבתא לשפה ברורה על הגמרא
במקרא מפורש מובא בהערות כמה דעות על כל פסוק. בנוסף לביאור המקרא של עוז והדר שיש בשפה ברורה. זה כמו ההבדל בין מתיבתא לשפה ברורה על הגמרא
A abc123 Well-known member 20 Jan 2025 #10 בנימין לוריא אמר: מה ההבדל בין "מקרא מפורש" ל"שפה ברורה"? (חוץ מזה שבשפה ברורה יש תרגום מתחת למילים של אונקלוס). לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי שפה ברורה. אבל מקרא מפורש זה עולם! מלא הערות.
בנימין לוריא אמר: מה ההבדל בין "מקרא מפורש" ל"שפה ברורה"? (חוץ מזה שבשפה ברורה יש תרגום מתחת למילים של אונקלוס). לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי שפה ברורה. אבל מקרא מפורש זה עולם! מלא הערות.