מתגעגע Well-known member 23 יולי (7) 2024 #1 איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי,
איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי,
פִּתָרוֹן מ מ מדרש 23 יולי (7) 2024 מתגעגע אמר: איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי, לחץ כדי להרחיב... שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. ויש עוד רבים. ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך, אז גם הציץ אליעזר ח"ה י"ח התבטא כך. ועוד.
מתגעגע אמר: איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי, לחץ כדי להרחיב... שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. ויש עוד רבים. ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך, אז גם הציץ אליעזר ח"ה י"ח התבטא כך. ועוד.
מ מדרש Member 23 יולי (7) 2024 #3 מתגעגע אמר: איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי, לחץ כדי להרחיב... מגן גיבורים אלף המגן ל"ח - עין הבדולח. הצביעו 0 הצביעו למטה
מתגעגע אמר: איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי, לחץ כדי להרחיב... מגן גיבורים אלף המגן ל"ח - עין הבדולח.
מ מדרש Member 23 יולי (7) 2024 #4 מתגעגע אמר: איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי, לחץ כדי להרחיב... שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. ויש עוד רבים. ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך, אז גם הציץ אליעזר ח"ה י"ח התבטא כך. ועוד. הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
מתגעגע אמר: איזה פוסק מתבטא על מרן הבית יוסף: "עיני הבדולח" נ.ב. מסתברא שיש כמה פוסקים (ועל הדרך אשמח כמו תמיד להרחיב את הידע), הפתרון כמובן יהיה מה שאני התכוונתי, לחץ כדי להרחיב... שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. ויש עוד רבים. ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך, אז גם הציץ אליעזר ח"ה י"ח התבטא כך. ועוד.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 24 יולי (7) 2024 #5 מדרש אמר: שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. ויש עוד רבים. ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך, אז גם הציץ אליעזר ח"ה י"ח התבטא כך. ועוד. לחץ כדי להרחיב... אחרי שכתבת את השער הציון, כתבת "ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך"?! הצביעו 0 הצביעו למטה
מדרש אמר: שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. ויש עוד רבים. ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך, אז גם הציץ אליעזר ח"ה י"ח התבטא כך. ועוד. לחץ כדי להרחיב... אחרי שכתבת את השער הציון, כתבת "ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך"?!
מ מדרש Member 24 יולי (7) 2024 #6 בנימין לוריא אמר: אחרי שכתבת את השער הציון, כתבת "ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך"?! לחץ כדי להרחיב... אני מאמין שהבנת למה התכוונתי.. התכוונתי לאחרונים בני דורנו. הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: אחרי שכתבת את השער הציון, כתבת "ואם גם אחרונים נכללים בשאלתך"?! לחץ כדי להרחיב... אני מאמין שהבנת למה התכוונתי.. התכוונתי לאחרונים בני דורנו.
פותח הדיון פותח הדיון מתגעגע Well-known member 24 יולי (7) 2024 #7 צאלח מנצור אמר: אולי עינו? לחץ כדי להרחיב... הכל יתקבל בברכה הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון מתגעגע Well-known member 24 יולי (7) 2024 #8 מדרש אמר: שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. לחץ כדי להרחיב... מדרש אמר: מגן גיבורים אלף המגן ל"ח - עין הבדולח. לחץ כדי להרחיב... מדרש אמר: ציץ אליעזר ח"ה י"ח לחץ כדי להרחיב... יש עוד? נערך לאחרונה: 24 יולי (7) 2024 הצביעו 0 הצביעו למטה
מדרש אמר: שער הציון רט"ז כ"ה - לעיני הבדולח. לחץ כדי להרחיב... מדרש אמר: מגן גיבורים אלף המגן ל"ח - עין הבדולח. לחץ כדי להרחיב... מדרש אמר: ציץ אליעזר ח"ה י"ח לחץ כדי להרחיב... יש עוד?
מ מדרש Member 24 יולי (7) 2024 #9 מתגעגע אמר: יש עוד? לחץ כדי להרחיב... צל"ח מסכת סנהדרין דף מא עמוד ב: והארכתי קצת בזה לפי שראיתי למרן מאיר עיני הגולה הרב בכסף משנה שגה בזה, ואף כי עיניו כעין הבדולח לא הביט יפה בדברי התוס' הנ"ל. תפארת יעקב חושן משפט סימן כז ובאמת יש לתמוה על הרב בית יוסף אשר עינו כעין הבדולח האיך נעלם ממנו גמרא ערוכה. הצביעו 0 הצביעו למטה
מתגעגע אמר: יש עוד? לחץ כדי להרחיב... צל"ח מסכת סנהדרין דף מא עמוד ב: והארכתי קצת בזה לפי שראיתי למרן מאיר עיני הגולה הרב בכסף משנה שגה בזה, ואף כי עיניו כעין הבדולח לא הביט יפה בדברי התוס' הנ"ל. תפארת יעקב חושן משפט סימן כז ובאמת יש לתמוה על הרב בית יוסף אשר עינו כעין הבדולח האיך נעלם ממנו גמרא ערוכה.
צאלח מנצור Well-known member 24 יולי (7) 2024 #10 לדוד אמת סי' כא. הובא בעין יצחק. ואנא עבדא לצערי לא מצאתי לשון זו שם. נערך לאחרונה: 25 יולי (7) 2024 הצביעו 0 הצביעו למטה