פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2024 #3 פשוט אמר: י"א בערבית שאחר נעילה לחץ כדי להרחיב... מי אומר ומדוע? ומ"מ לא לזה הייתה כוונתי הצביעו 0 הצביעו למטה
פ פשוט Well-known member 23 אוקטובר 2024 #4 אמונה ובטחון אמר: מי אומר ומדוע? ומ"מ לא לזה הייתה כוונתי לחץ כדי להרחיב... מקובלים. הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2024 #5 פשוט אמר: מקובלים. לחץ כדי להרחיב... מדוע? ומ"מ לא לזה הייתה כוונתי הצביעו 0 הצביעו למטה
פ פשוט Well-known member 23 אוקטובר 2024 #6 אמונה ובטחון אמר: מדוע? ומ"מ לא לזה הייתה כוונתי לחץ כדי להרחיב... עניינים קבליים הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2024 #7 פשוט אמר: עניינים קבליים לחץ כדי להרחיב... כל התפילה עניינה בפרט בקבלה, ומטע"ז אזלי' בתפילה בתר רבינו האר"י ז"ל. נו אדרבה... תוכל לכתוב לי בפרטי, אשמח לדעת הצביעו 0 הצביעו למטה
פשוט אמר: עניינים קבליים לחץ כדי להרחיב... כל התפילה עניינה בפרט בקבלה, ומטע"ז אזלי' בתפילה בתר רבינו האר"י ז"ל. נו אדרבה... תוכל לכתוב לי בפרטי, אשמח לדעת
פ פשוט Well-known member 23 אוקטובר 2024 #8 אמונה ובטחון אמר: נו אדרבה... תוכל לכתוב לי בפרטי, אשמח לדעת לחץ כדי להרחיב... לא. כי איני יודע. צריך לשאול מקובלים מה טעמם. הצביעו 0 הצביעו למטה
אמונה ובטחון אמר: נו אדרבה... תוכל לכתוב לי בפרטי, אשמח לדעת לחץ כדי להרחיב... לא. כי איני יודע. צריך לשאול מקובלים מה טעמם.
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2024 #9 פשוט אמר: לא. כי איני יודע. צריך לשאול מקובלים מה טעמם. לחץ כדי להרחיב... טוב, אבל כאמור לא לתשובה זו היתה כוונתי הצביעו 0 הצביעו למטה
פשוט אמר: לא. כי איני יודע. צריך לשאול מקובלים מה טעמם. לחץ כדי להרחיב... טוב, אבל כאמור לא לתשובה זו היתה כוונתי
א אמיתי Active member 23 אוקטובר 2024 #10 בהושענא רבה, עצה טובה כדי שלא ירדם. עמ' תשצט. הצביעו 1 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
ג גרינפלד Well-known member 23 אוקטובר 2024 #11 אמיתי אמר: כדי שלא ירדם לחץ כדי להרחיב... מחוץ לסוכה. הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2024 #12 אמיתי אמר: בהושענא רבה, עצה טובה כדי שלא ירדם. עמ' תשצט. לחץ כדי להרחיב... תשובה נכונה! ילקו"י הל' הוש"ר עמ' תשצט כתב שבתפילת הושענא רבה לא יכסה ראשו בטלית כדי שלא ירדם, (אא"כ אין הדבר מפריע לו, ואינו גורם לו להירדם) הצביעו 0 הצביעו למטה
אמיתי אמר: בהושענא רבה, עצה טובה כדי שלא ירדם. עמ' תשצט. לחץ כדי להרחיב... תשובה נכונה! ילקו"י הל' הוש"ר עמ' תשצט כתב שבתפילת הושענא רבה לא יכסה ראשו בטלית כדי שלא ירדם, (אא"כ אין הדבר מפריע לו, ואינו גורם לו להירדם)
מ ממרן עד מרן Active member 23 אוקטובר 2024 #13 מוזר- כאן כתב מרן שליט"א שמרן זיע"א עשה זאת מטעמי נוחות. וכמדומני- אם זכרוני אינו מטעה אותי שאמר פעם ששאל את אביו ואמר לו סבה אחרת והרי- מה שנכתב כאן זה מהילקוט יוסף המהדורה החדשה אודה מאוד- למי שיאיר עיני בזה הצביעו 0 הצביעו למטה
מוזר- כאן כתב מרן שליט"א שמרן זיע"א עשה זאת מטעמי נוחות. וכמדומני- אם זכרוני אינו מטעה אותי שאמר פעם ששאל את אביו ואמר לו סבה אחרת והרי- מה שנכתב כאן זה מהילקוט יוסף המהדורה החדשה אודה מאוד- למי שיאיר עיני בזה
ע עבד ה׳ Well-known member 23 אוקטובר 2024 #14 גם בשחרית של שבועות רשום בילקוט יוסף שעדיף שלא יכסה ראשו בטלית הצביעו 0 הצביעו למטה