ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 אוקטובר 2024 #1 על איזה משפט הבטיח סבא של מרן הראש"ל שליט"א פרס הגון למי שימצא מקורו? (ומדוע? והיכן המקור?)
פִּתָרוֹן אושרי רביב 27 אוקטובר 2024 בנימין לוריא אמר: על איזה משפט הבטיח סבא של מרן הראש"ל שליט"א פרס הגון למי שימצא מקורו? (ומדוע? והיכן המקור?) לחץ כדי להרחיב... מי שראה בן נין אינו רואה פני גיהינום.
בנימין לוריא אמר: על איזה משפט הבטיח סבא של מרן הראש"ל שליט"א פרס הגון למי שימצא מקורו? (ומדוע? והיכן המקור?) לחץ כדי להרחיב... מי שראה בן נין אינו רואה פני גיהינום.
אושרי רביב Well-known member 27 אוקטובר 2024 #2 בנימין לוריא אמר: על איזה משפט הבטיח סבא של מרן הראש"ל שליט"א פרס הגון למי שימצא מקורו? (ומדוע? והיכן המקור?) לחץ כדי להרחיב... מי שראה בן נין אינו רואה פני גיהינום. הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
בנימין לוריא אמר: על איזה משפט הבטיח סבא של מרן הראש"ל שליט"א פרס הגון למי שימצא מקורו? (ומדוע? והיכן המקור?) לחץ כדי להרחיב... מי שראה בן נין אינו רואה פני גיהינום.
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוקטובר 2024 #3 אושרי רביב אמר: מי שראה בן נין אינו רואה פני גיהינום. לחץ כדי להרחיב... איפה כתוב מעשה זה? (מקווה שלא עשית חיפוש בילקו"י "פרס הגון" וכד'...) הצביעו 0 הצביעו למטה
אושרי רביב אמר: מי שראה בן נין אינו רואה פני גיהינום. לחץ כדי להרחיב... איפה כתוב מעשה זה? (מקווה שלא עשית חיפוש בילקו"י "פרס הגון" וכד'...)
תולעת ספרים Active member 27 אוקטובר 2024 #4 אושרי רביב אמר: מי שראה בן נין אינו רואה פני גיהינום. לחץ כדי להרחיב... ומה המקור באמת? הצביעו 0 הצביעו למטה
תולעת ספרים Active member 27 אוקטובר 2024 #5 בנימין לוריא אמר: (מקווה שלא עשית חיפוש בילקו"י לחץ כדי להרחיב... אני לא מעלה על דעתי לרגע. חזקה על רבי @אושרי רביב שכל רז לא אניס ליה, שגם יידע להגיד לך הרגע 3 מקורות בביוגרפיות של מרן זצ"ל. הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: (מקווה שלא עשית חיפוש בילקו"י לחץ כדי להרחיב... אני לא מעלה על דעתי לרגע. חזקה על רבי @אושרי רביב שכל רז לא אניס ליה, שגם יידע להגיד לך הרגע 3 מקורות בביוגרפיות של מרן זצ"ל.
אושרי רביב Well-known member 27 אוקטובר 2024 #6 תולעת ספרים אמר: אני לא מעלה על דעתי לרגע. חזקה על רבי @אושרי רביב שכל רז לא אניס ליה, שגם יידע להגיד לך הרגע 3 מקורות בביוגרפיות של מרן זצ"ל. לחץ כדי להרחיב... זכור לי ששמעתי מהרב יצחק סיפור זה פעם, וגם מהרב דוד. אבל האמת כי כן עשיתי חיפוש באוצר החכמה. מודה על האמת. הצביעו 0 הצביעו למטה
תולעת ספרים אמר: אני לא מעלה על דעתי לרגע. חזקה על רבי @אושרי רביב שכל רז לא אניס ליה, שגם יידע להגיד לך הרגע 3 מקורות בביוגרפיות של מרן זצ"ל. לחץ כדי להרחיב... זכור לי ששמעתי מהרב יצחק סיפור זה פעם, וגם מהרב דוד. אבל האמת כי כן עשיתי חיפוש באוצר החכמה. מודה על האמת.
תולעת ספרים Active member 27 אוקטובר 2024 #7 אושרי רביב אמר: אבל האמת כי כן עשיתי חיפוש באוצר החכמה. מודה על האמת. לחץ כדי להרחיב... לא קרה כלום. גם למתמטיקאי הבכיר ביותר מותר ברגע של עייפות להשתמש במחשבון. הצביעו 0 הצביעו למטה
אושרי רביב אמר: אבל האמת כי כן עשיתי חיפוש באוצר החכמה. מודה על האמת. לחץ כדי להרחיב... לא קרה כלום. גם למתמטיקאי הבכיר ביותר מותר ברגע של עייפות להשתמש במחשבון.
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוקטובר 2024 #8 עכ"פ, המקור בספרי רבינו הוא בילקו"י כיבוד או"א פרק ח' סעיף ב', והמקור לשמועה הוא בלקט יושר, עיי"ש. הצביעו 0 הצביעו למטה
יצחק משען Well-known member 27 אוקטובר 2024 #9 מה זה בן נין? מה שהיום אומרים הישראלים צאצא? זכור לי שפעם בישרו לרב אלישיב שנולד לו צאצא והוא ענה זה כבר לא קשור אלי והמשיך ללמוד [כי כנראה הוא כשר לעדות עליו או משהו כזה] הצביעו 0 הצביעו למטה
מה זה בן נין? מה שהיום אומרים הישראלים צאצא? זכור לי שפעם בישרו לרב אלישיב שנולד לו צאצא והוא ענה זה כבר לא קשור אלי והמשיך ללמוד [כי כנראה הוא כשר לעדות עליו או משהו כזה]
תולעת ספרים Active member 27 אוקטובר 2024 #10 יצחק משען אמר: מה זה בן נין? מה שהיום אומרים הישראלים צאצא? לחץ כדי להרחיב... הנכד של הנכד. הצביעו 0 הצביעו למטה
נ נכד הבא"ח Active member 27 אוקטובר 2024 #11 בנימין לוריא אמר: עכ"פ, המקור בספרי רבינו הוא בילקו"י כיבוד או"א פרק ח' סעיף ב', והמקור לשמועה הוא בלקט יושר, עיי"ש. לחץ כדי להרחיב... אפשר להעלות א"ז לכאן? הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: עכ"פ, המקור בספרי רבינו הוא בילקו"י כיבוד או"א פרק ח' סעיף ב', והמקור לשמועה הוא בלקט יושר, עיי"ש. לחץ כדי להרחיב... אפשר להעלות א"ז לכאן?