לא, איני יודע.שלחתי להם תשובה והם עדיין לא השיבו לי אם התשובה נכונה
כבודו יודע את התשובה?
יפה שהצלחת לפתור, יש לך גם הסבר על כל משפט שם איך זה קשור לתשובה או רק תשובה כללית?
לא, איני יודע.שלחתי להם תשובה והם עדיין לא השיבו לי אם התשובה נכונה
כבודו יודע את התשובה?
הסבר על הכל (ככה נראה לי) אתה רוצה שאני אשלח לך את התשובה בפרטי?יפה שהצלחת לפתור, יש לך גם הסבר על כל משפט שם איך זה קשור לתשובה או רק תשובה כללית?
כל הכבוד.הסבר על הכל (ככה נראה לי)
בינתיים לא, אני רוצה לאתגר גם את עצמי. אם לא אצליח, אכתוב לך. ייש"כ.אתה רוצה שאני אשלח לך את התשובה בפרטי?
תראה ניסיתי כמה פעמים איכשהו לדבר, גם על כאלו שהביאו מעט ספרים, והשיבו לי שאוצר החכמה אינו ארגון חסד אלא יכול לתת תמורת ספרים שמביאים... ניתן להבין, שיש להם הוצאות מרובות, כפי שהבאתי באשכול אחר... אגב בפשטות אפשר לקנות את זה ממעשרות, אם כוונתך לזכות בזה את הרבים בחידושיך כפי המפורסם ממרן זיע"א שקנה ספרים ממעשרות. בהזדמנות אעלה את המקור לכך.אין אופציה ר' @אהרן כהן לנסות לדבר על לב ההנהלה, לראות איך בכל זאת יצליחו להוריד את המחירים (יותר מ-30 אחוז שקיים בשבוע הספר)?
משהו למהירי החלטה, 100 ראשונים? אולי עם אופציה להשיג סיבסוד לעילוי נשמת וכו'? אני יודע שזה לא תפקיד של חברה גדולה להתעסק בהתרמות, אבל אולי בכל זאת, בגלל הגודל שלהם, וזה שהם לא אדם פרטי, אולי עם קשרים והיכרויות רחבות יוכלו לסבסד או להצליח לעשות משהו שאברכים אשר לא יכולים להרשות לעצמם לקנות, יוכלו גם לקנות...
בסדר גמור. תודה רבהתראה ניסיתי כמה פעמים איכשהו לדבר, גם על כאלו שהביאו מעט ספרים, והשיבו לי שאוצר החכמה אינו ארגון חסד אלא יכול לתת תמורת ספרים שמביאים... ניתן להבין, שיש להם הוצאות מרובות, כפי שהבאתי באשכול אחר... אגב בפשטות אפשר לקנות את זה ממעשרות, אם כוונתך לזכות בזה את הרבים בחידושיך כפי המפורסם ממרן זיע"א שקנה ספרים ממעשרות. בהזדמנות אעלה את המקור לכך.
מה זה קשור,הם שלחו לי עכשיו שאין להם אפשרות להגיד אם התשובה נכונה. הם לא רציניים
במודעה כתוב שאם יש שאלות לפנות אליהם
אין.זה שאלתי האם יש דרך למי שיש נטפרי לראות את הכתוב שם [כי פעמים רבות יש דיונים חשובים שם]
לא, אין שום אפשרות.אגב, בלי קשר לחידה והפרסים. או בעצם עם קשר.
אין אופציה ר' @אהרן כהן לנסות לדבר על לב ההנהלה, לראות איך בכל זאת יצליחו להוריד את המחירים (יותר מ-30 אחוז שקיים בשבוע הספר)?
משהו למהירי החלטה, 100 ראשונים? אולי עם אופציה להשיג סיבסוד לעילוי נשמת וכו'? אני יודע שזה לא תפקיד של חברה גדולה להתעסק בהתרמות, אבל אולי בכל זאת, בגלל הגודל שלהם, וזה שהם לא אדם פרטי, אולי עם קשרים והיכרויות רחבות יוכלו לסבסד או להצליח לעשות משהו שאברכים אשר לא יכולים להרשות לעצמם לקנות, יוכלו גם לקנות...
פניתי. ולא ענה.תפנה לידידי ר' "איש ספר", במייל: 8412949@gmail.com ותבקש שירשום אותך.
לא.גם למי שיש נטפרי ?
אני מאמין שיענה לפעמים לוקח לו זמן לראות המיילים. הוא בפירוש אמר לי לפנות אליו.פניתי. ולא ענה.
תודה! אקו שיענה אי"ה.אני מאמין שיענה לפעמים לוקח לו זמן לראות המיילים. הוא בפירוש אמר לי לפנות אליו.
תעשה לי חסד שלח לי (יוסיפון) את זה בפרטי.הסבר על הכל (ככה נראה לי) אתה רוצה שאני אשלח לך את התשובה בפרטי?
30 מה?לא, אין שום אפשרות.
הם לא מוכנים בפחות מ30..
30% הנחה30 מה?
כמובן שמי שהגיע אליו בפרטי אסור לו לשלוח את פתרון החידה. (וגזל מקטרג בראש, אמנם יוה"כ עבר אבל עדיין זה תקף...).תעשה לי חסד שלח לי (יוסיפון) את זה בפרטי.
לא, יש לי נטפרי והפורום פתוח. כך זכורני.כמדומה שנטפרי חוסמים את פורום אוצר החכמה.
סליחה, בדקתי כרגע וראיתי שהוא אכן נחסם. מוזר.לא, יש לי נטפרי והפורום פתוח. כך זכורני.