י ישראל היהודי Member 3 מאי (5) 2023 #1 היכן כתב הבן איש חי שלא לתת סטירה בפנים לילדים קטנים, וזה יכול לגרום שימרדו בהוריהם או משהו כזה... אלא להכות ביד וכד'
היכן כתב הבן איש חי שלא לתת סטירה בפנים לילדים קטנים, וזה יכול לגרום שימרדו בהוריהם או משהו כזה... אלא להכות ביד וכד'
פ פשוט Well-known member 3 מאי (5) 2023 #2 יש בש"ש פרשת שופטים, כעין זה, שלא יכביד עולו על בניו שלא ימרדו, עיי"ש
פ פשוט Well-known member 3 מאי (5) 2023 #4 ישראל היהודי אמר: יש גמ' במוק יז ושוע יוד רמ אבל צריך להיות משהו יותר מזה לחץ כדי להרחיב... שאלת בא"ח עניתי בא"ח.
ישראל היהודי אמר: יש גמ' במוק יז ושוע יוד רמ אבל צריך להיות משהו יותר מזה לחץ כדי להרחיב... שאלת בא"ח עניתי בא"ח.
י ישראל היהודי Member 3 מאי (5) 2023 #5 פשוט אמר: שאלת בא"ח עניתי בא"ח. לחץ כדי להרחיב... אכן כן, רק אני מתכוין שזה לא בןאיש חי זה גמ' שהבא"ח מביא אני מחפש את חידוש הנ"ל של הבא"ח אבל ייש"כ בכל אופן
פשוט אמר: שאלת בא"ח עניתי בא"ח. לחץ כדי להרחיב... אכן כן, רק אני מתכוין שזה לא בןאיש חי זה גמ' שהבא"ח מביא אני מחפש את חידוש הנ"ל של הבא"ח אבל ייש"כ בכל אופן