ה הצב"י דוראל עזרא Member 11 ספטמבר (9) 2023 #1 בכל לשון של בקשה אם מישהו יוכל לעלות לי לכאן ספר דרך המלך לאדמו"ר מפיאסצנא בקוב"ץ PDF תודה מראש!!
ה הצב"י דוראל עזרא Member 12 ספטמבר (9) 2023 #3 בנימין לוריא אמר: תוכל לראות כאן באוצה"ח, אם זה עוזר לך. לחץ כדי להרחיב... אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25
בנימין לוריא אמר: תוכל לראות כאן באוצה"ח, אם זה עוזר לך. לחץ כדי להרחיב... אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25
א אפי זוטרי Active member 12 ספטמבר (9) 2023 #5 הצב״י דוראל עזרא אמר: אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25 לחץ כדי להרחיב... אולי תמקמני היכן התפילה בדיוק בספר
הצב״י דוראל עזרא אמר: אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25 לחץ כדי להרחיב... אולי תמקמני היכן התפילה בדיוק בספר
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 ספטמבר (9) 2023 #6 הצב״י דוראל עזרא אמר: אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25 לחץ כדי להרחיב... אז תבקש משהו ספציפי ונשתדל להביא לך. מה בדיוק אתה צריך? איזו תפילה? איפה היא נמצאת?
הצב״י דוראל עזרא אמר: אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25 לחץ כדי להרחיב... אז תבקש משהו ספציפי ונשתדל להביא לך. מה בדיוק אתה צריך? איזו תפילה? איפה היא נמצאת?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 ספטמבר (9) 2023 #7 הצב״י דוראל עזרא אמר: אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25 לחץ כדי להרחיב... מצורף. מקווה שזה טוב. קבצים מצורפים דרך המלך - דרשה לראש השנה.PDF דרך המלך - דרשה לראש השנה.PDF 8.7 MB · צפיות: 9
הצב״י דוראל עזרא אמר: אני רוצה להדפיס משם תפילה לראש השנה ובאוצה"ח זה עד עמוד 25 לחץ כדי להרחיב... מצורף. מקווה שזה טוב.
ה הצב"י דוראל עזרא Member 12 ספטמבר (9) 2023 #8 בנימין לוריא אמר: מצורף. מקווה שזה טוב. לחץ כדי להרחיב... מודה בכל ליבי, שישלם ה' שכרך הטוב