הוא כתב בסוף וד"ל מחילה לא הבנתי נכון את הרה"ג @בגדי מלכים שליט"א. מבקש מחילה מכת"ר
ע עבד ה׳ Active member 16 יוני (6) 2024 #21 תלמיד מהרש"ך אמר: הוא כתב בסוף וד"ל לחץ כדי להרחיב... מחילה לא הבנתי נכון את הרה"ג @בגדי מלכים שליט"א. מבקש מחילה מכת"ר
תלמיד מהרש"ך אמר: הוא כתב בסוף וד"ל לחץ כדי להרחיב... מחילה לא הבנתי נכון את הרה"ג @בגדי מלכים שליט"א. מבקש מחילה מכת"ר
יצחק כהן הי"ו Well-known member 16 יוני (6) 2024 #22 תלמיד מהרשך אמר: אומרים שהרב שהה במלון כינורות זה נכון? [היה במגדל העמק ובא ללון במלון שם] יש לי בזה נפקמ לדינא אשמח אם יודעים על ענין זה. לחץ כדי להרחיב... כבר כתבתי לעיל שהרב היה ביום חמישי בערים מגדל העמק ובעיר חריש וביום שישי בטבריא אז תעשו חשבון פשוט.
תלמיד מהרשך אמר: אומרים שהרב שהה במלון כינורות זה נכון? [היה במגדל העמק ובא ללון במלון שם] יש לי בזה נפקמ לדינא אשמח אם יודעים על ענין זה. לחץ כדי להרחיב... כבר כתבתי לעיל שהרב היה ביום חמישי בערים מגדל העמק ובעיר חריש וביום שישי בטבריא אז תעשו חשבון פשוט.
ת תכל'ס Active member 16 יוני (6) 2024 #23 תלמיד מהרשך אמר: הוא ראה איפה הנטילה שם או שמא היה בקומה ד? לחץ כדי להרחיב... אשמח אם תפרש את הבעיה.
י יי"ש Well-known member 16 יוני (6) 2024 #25 תלמיד מהרשך אמר: אומרים שהרב שהה במלון כינורות זה נכון? [היה במגדל העמק ובא ללון במלון שם] יש לי בזה נפקמ לדינא אשמח אם יודעים על ענין זה. לחץ כדי להרחיב... נ"מ לגבי אכילת בשר בכשרות העיידה? אם לא יעלו פה עד מחר, בל"נ אבדוק לך אופן ברור. ואם אשכח תתזכר אותי
תלמיד מהרשך אמר: אומרים שהרב שהה במלון כינורות זה נכון? [היה במגדל העמק ובא ללון במלון שם] יש לי בזה נפקמ לדינא אשמח אם יודעים על ענין זה. לחץ כדי להרחיב... נ"מ לגבי אכילת בשר בכשרות העיידה? אם לא יעלו פה עד מחר, בל"נ אבדוק לך אופן ברור. ואם אשכח תתזכר אותי
א אברך מבני ברק Well-known member 16 יוני (6) 2024 #26 תלמיד מהרשך אמר: אומרים שהרב שהה במלון כינורות זה נכון? [היה במגדל העמק ובא ללון במלון שם] יש לי בזה נפקמ לדינא אשמח אם יודעים על ענין זה. לחץ כדי להרחיב... תלמיד מהרשך אמר: הוא ראה איפה הנטילה שם או שמא היה בקומה ד? לחץ כדי להרחיב... מה יש שם משהו מענין ונפק"מ הלכתית תשתף אותנו...
תלמיד מהרשך אמר: אומרים שהרב שהה במלון כינורות זה נכון? [היה במגדל העמק ובא ללון במלון שם] יש לי בזה נפקמ לדינא אשמח אם יודעים על ענין זה. לחץ כדי להרחיב... תלמיד מהרשך אמר: הוא ראה איפה הנטילה שם או שמא היה בקומה ד? לחץ כדי להרחיב... מה יש שם משהו מענין ונפק"מ הלכתית תשתף אותנו...
א אברך מבני ברק Well-known member 16 יוני (6) 2024 #27 ייש אמר: נ"מ לגבי אכילת בשר בכשרות העיידה? אם לא יעלו פה עד מחר, בל"נ אבדוק לך אופן ברור. ואם אשכח תתזכר אותי לחץ כדי להרחיב... פעם שאלתי תלמיד מרן שליט"א שהיה איתו בשבת במלון כינורות לפני שנתיים ואמר לי שהרב אכל שם
ייש אמר: נ"מ לגבי אכילת בשר בכשרות העיידה? אם לא יעלו פה עד מחר, בל"נ אבדוק לך אופן ברור. ואם אשכח תתזכר אותי לחץ כדי להרחיב... פעם שאלתי תלמיד מרן שליט"א שהיה איתו בשבת במלון כינורות לפני שנתיים ואמר לי שהרב אכל שם
י יי"ש Well-known member 16 יוני (6) 2024 #28 אברך מבני ברק אמר: פעם שאלתי תלמיד מרן שליט"א שהיה איתו בשבת במלון כינורות לפני שנתיים ואמר לי שהרב אכל שם לחץ כדי להרחיב... השאלה מה אכל?
אברך מבני ברק אמר: פעם שאלתי תלמיד מרן שליט"א שהיה איתו בשבת במלון כינורות לפני שנתיים ואמר לי שהרב אכל שם לחץ כדי להרחיב... השאלה מה אכל?