ס"ט Well-known member 23 דצמבר (12) 2024 #4 יוסף דהן אמר: הצג קובץ מצורף 29398 לחץ כדי להרחיב... אפשר להעלות דוגמא?
כחא דהיתרא Member 23 דצמבר (12) 2024 #5 נשמח אם תוכלו להעלות לכאן דוגמאות מהספר למשל את ההקדמה ותוכן העניינים
יוסף דהן Well-known member 23 דצמבר (12) 2024 #6 סט אמר: אפשר להעלות דוגמא? לחץ כדי להרחיב... הכנתי קובץ של ארבעים עמודים אך הוא גדול מדי מי שרוצה לקבלו במייל שישלח למייל שלי המופיע בחתימתי בקשה במייל
סט אמר: אפשר להעלות דוגמא? לחץ כדי להרחיב... הכנתי קובץ של ארבעים עמודים אך הוא גדול מדי מי שרוצה לקבלו במייל שישלח למייל שלי המופיע בחתימתי בקשה במייל
יוסף דהן Well-known member 29 דצמבר (12) 2024 #8 כמו כן יצא לאור נתיב לשבים ב' חלקים מהדורה שניה הלכות לבעלי תשובה
יוסף דהן Well-known member 11 פברואר (2) 2025 #9 יוסף דהן אמר: ניתן להשיג אצלי בב''ב מחיר 60 שח הצג קובץ מצורף 29642 לחץ כדי להרחיב... המחבר אמר שהספר עולה 50
יוסף דהן אמר: ניתן להשיג אצלי בב''ב מחיר 60 שח הצג קובץ מצורף 29642 לחץ כדי להרחיב... המחבר אמר שהספר עולה 50
יוסף דהן Well-known member 29 יוני (6) 2025 #10 מהדורות חדשות יצאו של החוברות הבאות חילוקי מנהגים כיבוד הורים [כרך אחד] יחליפו כח שהייה הטמנה בישול בכל דרכיך אין לי להעלותם לפורום
מהדורות חדשות יצאו של החוברות הבאות חילוקי מנהגים כיבוד הורים [כרך אחד] יחליפו כח שהייה הטמנה בישול בכל דרכיך אין לי להעלותם לפורום