פ פרי חדש Well-known member 30 מאי (5) 2023 #1 כי בדף המצורף נאמר שהיתה שנת בצורת בעיר הקודש טבריה, ולא היו כמעט חיטים וכו'. ואני שואל האם לא היו יכולים להביא בדליים מים מהכנרת?
כי בדף המצורף נאמר שהיתה שנת בצורת בעיר הקודש טבריה, ולא היו כמעט חיטים וכו'. ואני שואל האם לא היו יכולים להביא בדליים מים מהכנרת?
יצחק משען Well-known member 30 מאי (5) 2023 #2 מה זה קשור לחיטים שלא צמחו? השדות חיטים לא נמצאות בטבריא קרוב לכינרת, אלא מסביב ולכן לא היו בנמצא
פ פרי חדש Well-known member 30 מאי (5) 2023 #3 יצחק משען אמר: מה זה קשור לחיטים שלא צמחו? השדות חיטים לא נמצאות בטבריא קרוב לכינרת, אלא מסביב ולכן לא היו בנמצא לחץ כדי להרחיב... פרי חדש אמר: ואני שואל האם לא היו יכולים להביא בדליים מים מהכנרת בשביל להשקות את שדות החיטים? לחץ כדי להרחיב...
יצחק משען אמר: מה זה קשור לחיטים שלא צמחו? השדות חיטים לא נמצאות בטבריא קרוב לכינרת, אלא מסביב ולכן לא היו בנמצא לחץ כדי להרחיב... פרי חדש אמר: ואני שואל האם לא היו יכולים להביא בדליים מים מהכנרת בשביל להשקות את שדות החיטים? לחץ כדי להרחיב...
פ פשוט Well-known member 30 מאי (5) 2023 #4 פרי חדש אמר: כי בדף המצורף נאמר שהיתה שנת בצורת בעיר הקודש טבריה, לחץ כדי להרחיב... מחילה לא כתוב שהיתה בצורת בטבריה, אלא בארץ. פרי חדש אמר: ולא היו כמעט חיטים וכו'. לחץ כדי להרחיב... מנא לך שבטבריה היו שדות חיטים? מה שכתוב הוא שהיתה בצורת בארץ, ואשר על כן הוצרכו להביא חיטים ממצרים. פרי חדש אמר: ואני שואל האם לא היו יכולים להביא בדליים מים מהכנרת? הצג קובץ מצורף 9522 לחץ כדי להרחיב... יצחק משען אמר: מה זה קשור לחיטים שלא צמחו? השדות חיטים לא נמצאות בטבריא קרוב לכינרת, אלא מסביב ולכן לא היו בנמצא לחץ כדי להרחיב... מנא לך? והזכרתוני מעשה, יום אחד בא שלישו של רה"מ ל"א ואמר לו שהמצב קשה מחמת שלא יורדים גשמים וישנה בצורת, שאל אותו ל"א, "היכן? בארצות הברית של אמריקה"? השיב לו שלישו, לא כי אלא פה בארץ ישראל, אמר לו ל"א "הבהלת אותי לחינם..."
פרי חדש אמר: כי בדף המצורף נאמר שהיתה שנת בצורת בעיר הקודש טבריה, לחץ כדי להרחיב... מחילה לא כתוב שהיתה בצורת בטבריה, אלא בארץ. פרי חדש אמר: ולא היו כמעט חיטים וכו'. לחץ כדי להרחיב... מנא לך שבטבריה היו שדות חיטים? מה שכתוב הוא שהיתה בצורת בארץ, ואשר על כן הוצרכו להביא חיטים ממצרים. פרי חדש אמר: ואני שואל האם לא היו יכולים להביא בדליים מים מהכנרת? הצג קובץ מצורף 9522 לחץ כדי להרחיב... יצחק משען אמר: מה זה קשור לחיטים שלא צמחו? השדות חיטים לא נמצאות בטבריא קרוב לכינרת, אלא מסביב ולכן לא היו בנמצא לחץ כדי להרחיב... מנא לך? והזכרתוני מעשה, יום אחד בא שלישו של רה"מ ל"א ואמר לו שהמצב קשה מחמת שלא יורדים גשמים וישנה בצורת, שאל אותו ל"א, "היכן? בארצות הברית של אמריקה"? השיב לו שלישו, לא כי אלא פה בארץ ישראל, אמר לו ל"א "הבהלת אותי לחינם..."
צ ציון ש Well-known member 30 מאי (5) 2023 #5 זה לא מעשי להשקות שדה חיטה עם דליים, כמש''כ והשקית ברגלך כגן הירק