מישהו יכול להביא צילום מתוך ילקוט יוסף מהדורת תש"פ ח"א סי' ג לגבי האיסור לדבר בבית הכיסא?
מ משה הכהן New member 6 אפריל 2025 #1 מישהו יכול להביא צילום מתוך ילקוט יוסף מהדורת תש"פ ח"א סי' ג לגבי האיסור לדבר בבית הכיסא?
ב בשורות טובות Well-known member 6 אפריל 2025 #2 משה הכהן אמר: מישהו יכול להביא צילום מתוך ילקוט יוסף מהדורת תש"פ ח"א סי' ג לגבי האיסור לדבר בבית הכיסא? לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים ילקוט יוסף - א תש''פ.pdf 100 KB · צפיות: 8
משה הכהן אמר: מישהו יכול להביא צילום מתוך ילקוט יוסף מהדורת תש"פ ח"א סי' ג לגבי האיסור לדבר בבית הכיסא? לחץ כדי להרחיב...
פותח הדיון פותח הדיון מ משה הכהן New member 6 אפריל 2025 #4 יש לך אפשרות לשלוח את כל הילקוט יוסף חלק א בקובץ? תודה רבה
ב בשורות טובות Well-known member 6 אפריל 2025 #5 משה הכהן אמר: יש לך אפשרות לשלוח את כל הילקוט יוסף חלק א בקובץ? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... האמת הכל לקחתי מהפורום כאן
משה הכהן אמר: יש לך אפשרות לשלוח את כל הילקוט יוסף חלק א בקובץ? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... האמת הכל לקחתי מהפורום כאן
ב בשורות טובות Well-known member 6 אפריל 2025 #6 בשורות טובות אמר: האמת הכל לקחתי מהפורום כאן לחץ כדי להרחיב... אני משום מה לא מוצא שם את כרך א' וכאן אני לא מצליח להעלות כי זה כבד מידי אם תרצה אשלח לך בשמחה למייל שלח לי באישי נערך לאחרונה: 6 אפריל 2025
בשורות טובות אמר: האמת הכל לקחתי מהפורום כאן לחץ כדי להרחיב... אני משום מה לא מוצא שם את כרך א' וכאן אני לא מצליח להעלות כי זה כבד מידי אם תרצה אשלח לך בשמחה למייל שלח לי באישי
פותח הדיון פותח הדיון מ משה הכהן New member 6 אפריל 2025 #7 בשורות טובות אמר: אני משום מה לא מוצא שם את כרך א' וכאן אני לא מצליח להעלות כי זה כבד מידי אם תרצה אשלח לך בשמחה למייל שלח לי באישי לחץ כדי להרחיב... יישר כח! אבל אני לא מצליח לשלוח לך באישי
בשורות טובות אמר: אני משום מה לא מוצא שם את כרך א' וכאן אני לא מצליח להעלות כי זה כבד מידי אם תרצה אשלח לך בשמחה למייל שלח לי באישי לחץ כדי להרחיב... יישר כח! אבל אני לא מצליח לשלוח לך באישי