היכן ניתן להשיג בבני ברק?
פותח הדיון פותח הדיון י ישראל היהודי Member 21 מאי (5) 2023 #4 רבינו אמר: אם אתה רוצה יש בקובץ פי די אף אפשר לפרסם כאן לחץ כדי להרחיב... תודה, יש לי אוצה"ח, ובכל זאת מעדיף ספר פיזי
רבינו אמר: אם אתה רוצה יש בקובץ פי די אף אפשר לפרסם כאן לחץ כדי להרחיב... תודה, יש לי אוצה"ח, ובכל זאת מעדיף ספר פיזי
ר רבינו Well-known member 21 מאי (5) 2023 #5 למיטב ידיעתי קשה מאד להשיגו לא רק בב"ב אלא בכל הארץ !! יש באוצר הספרים רחוב עם ועולמו 3 ירושלים עולה 49
למיטב ידיעתי קשה מאד להשיגו לא רק בב"ב אלא בכל הארץ !! יש באוצר הספרים רחוב עם ועולמו 3 ירושלים עולה 49
פותח הדיון פותח הדיון י ישראל היהודי Member 21 מאי (5) 2023 #6 חבל למה לא מדפיסים, אין כאן בפורום מישהו שקשור להדפסת ספרי מרן שליט"א, שיכול לעורר בדבר העניין?
פותח הדיון פותח הדיון י ישראל היהודי Member 21 מאי (5) 2023 #7 רבינו אמר: למיטב ידיעתי קשה מאד להשיגו לא רק בב"ב אלא בכל הארץ !! יש באוצר הספרים רחוב עם ועולמו 3 ירושלים עולה 49 לחץ כדי להרחיב... חיפשתי באתר שלהם, לא מצאתי
רבינו אמר: למיטב ידיעתי קשה מאד להשיגו לא רק בב"ב אלא בכל הארץ !! יש באוצר הספרים רחוב עם ועולמו 3 ירושלים עולה 49 לחץ כדי להרחיב... חיפשתי באתר שלהם, לא מצאתי
ר רבינו Well-known member 21 מאי (5) 2023 #8 אני דיברתי היום בשבילך עם הנציג שלהם ואמר לי שיש להם ומוכרים גם בנפרד !
יוסף דהן Well-known member 21 מאי (5) 2023 #9 ישראל היהודי אמר: היכן ניתן להשיג בבני ברק? לחץ כדי להרחיב... ניסית אצל הרב עזיז? זכור לי גם פעם שראיתי בודדים אצל מוכר ברמת אלחנן ג. אם ממש דחוף לך ולא תסתדר אוכל למכור לך את שלי ואני אשתמש באוצר החכמה אם אצורך
ישראל היהודי אמר: היכן ניתן להשיג בבני ברק? לחץ כדי להרחיב... ניסית אצל הרב עזיז? זכור לי גם פעם שראיתי בודדים אצל מוכר ברמת אלחנן ג. אם ממש דחוף לך ולא תסתדר אוכל למכור לך את שלי ואני אשתמש באוצר החכמה אם אצורך
פותח הדיון פותח הדיון י ישראל היהודי Member 21 מאי (5) 2023 #10 רבינו אמר: אני דיברתי היום בשבילך עם הנציג שלהם ואמר לי שיש להם ומוכרים גם בנפרד ! לחץ כדי להרחיב... ייש"כ גדול, אני ינסה ליצור קשר באתר, ייש"כ
רבינו אמר: אני דיברתי היום בשבילך עם הנציג שלהם ואמר לי שיש להם ומוכרים גם בנפרד ! לחץ כדי להרחיב... ייש"כ גדול, אני ינסה ליצור קשר באתר, ייש"כ