שמעתי שעומד לצאת? למישהו יש מידע??
א איש תם Well-known member 28 אפריל 2022 #2 יצא בעז"ה ב' חלקים, אבל צריך להמתין בסבלנות, כי למרות שלמרן הראש"ל שליט"א יש שרווליפ רחבים בגלימה, אבל הוא משתדל לא לשלוף משם פסקים...
יצא בעז"ה ב' חלקים, אבל צריך להמתין בסבלנות, כי למרות שלמרן הראש"ל שליט"א יש שרווליפ רחבים בגלימה, אבל הוא משתדל לא לשלוף משם פסקים...
י יש תקוה Active member 28 אפריל 2022 #4 NKC אמר: יום בשורה לישראל שיגיע בקרוב! לחץ כדי להרחיב... ??????????? הרב אמר לי אישית לפני חצי שנה, לפחות עוד שנה שנה וחצי
NKC אמר: יום בשורה לישראל שיגיע בקרוב! לחץ כדי להרחיב... ??????????? הרב אמר לי אישית לפני חצי שנה, לפחות עוד שנה שנה וחצי
י יש תקוה Active member 28 אפריל 2022 #6 NKC אמר: נו נמשיך לחכות... לחץ כדי להרחיב... אדרבה אם יש לכבודו מידע אחר שיעדכן כאן.
פותח הדיון פותח הדיון NKC Well-known member 28 אפריל 2022 #7 ממש לא. אני פשוט מתלהב מכל ילקוט יוסף חדש שיוצא, נהנה מאוד מהתשובות בפנים
מ מוישי ס"ט Well-known member 28 אפריל 2022 #8 NKC אמר: שמעתי שעומד לצאת? למישהו יש מידע?? לחץ כדי להרחיב... ראה באשכול המצורף.. כאן
ת תלמיד מרן שליט"א New member 1 מאי (5) 2022 #10 איש תם אמר: יצא בעז"ה ב' חלקים, אבל צריך להמתין בסבלנות, כי למרות שלמרן הראש"ל שליט"א יש שרווליפ רחבים בגלימה, אבל הוא משתדל לא לשלוף משם פסקים... לחץ כדי להרחיב... אשמח לדעת מתי יצא שתי חלקים על הלכות ברכות?
איש תם אמר: יצא בעז"ה ב' חלקים, אבל צריך להמתין בסבלנות, כי למרות שלמרן הראש"ל שליט"א יש שרווליפ רחבים בגלימה, אבל הוא משתדל לא לשלוף משם פסקים... לחץ כדי להרחיב... אשמח לדעת מתי יצא שתי חלקים על הלכות ברכות?
א אברך מבני ברק Well-known member 1 מאי (5) 2022 #12 סופר אליהו אמר: אמור לצאת לפחות ג' חלקים אם לא ארבע לחץ כדי להרחיב... מניין לכת"ר?